DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Gölcük ilçe Başkan olarak AYŞE SAĞLAM DUMAN ATANDI

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Gölcük ilçe Başkan olarak AYŞE SAĞLAM DUMAN ATANDI

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Gölcük ilçe Başkan olarak

AYŞE SAĞLAM DUMAN ATANDI

Geçtiğimiz aylarda Mustafa Sarıgül’ün başkanlığında kurulan Türkiye Değişim Partisi (TDP) teşkilatlanmaya devam ediyor. Geçen haftalarda İzmit Merkez ilçe Başkanını tanıtan İl Başkanı Volkan Karayel, Gölcük ilçe başkanını tanıttı.  TDP Gölcük İlçe Başkanlığına Ayşe Sağlam Durmaz atandı.

“Mevcut iktidar partisinin yetersizliklerinden dolayı böyle bir adım attık”


Toplantıda açıklamalarda bulunan TDP Kocaeli İl Başkanı Volkan Karayel, “Geçen ay kurulan bir partiyiz ve bende il başkanı olarak atandım. Mevcut iktidar partisinin yetersizliklerinden dolayı böyle bir adım attık. Bugün burada Gölcük ilçe başkanını açıklamak için buradayız. Mustafa Sarıgül sağ olsun Türkiye’de 60 a yakın ilde 400 den fazla ilçede örgütlenmemiz devam ediyor. İnşallah Haziran ayına kadar hazır olacağız” açıklamalarında bulundu.

“Masada değil, halkın arasında olacağız”


Gölcük ilçe Başkanı Ayşe Sağlam Duman, “Yaklaşık 15 yıl önce, ülke daha refah duruma nasıl gelir, bizler bunun için ne yapabiliriz düşüncesi ile “Değişim Hareketi” ile yola çıktık. Bu partinin içinde olmaktan onur duyuyorum. Artık siyasi çatışmalardan problemlerden bıktık. Önce mahalle teşkilatlanmalarına hız vereceğiz. Gölcük ilçemizde bulunan esnaftan ev kadınına, tüm emekçi vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, onlarla birlikte somut, gerçekçi çözüm üretmek için gayret edeceğim. Masada değil, halkın arasında olacağız Benimde çocuklarım var ve geleceğe iyi katkılar sunmak zorundayım. Ve herkese de buradan çağrım, hakça yaşam ve adaletin ön planda olduğu bir ülke için “değişim” in içinde olalım” İfadelerini kullandı.

Ayşe Sağlam Duman kimdir?


13 Ocak 1986 Üsküdar doğumludur. Eğitime Kocaeli Gölcük’te başlamış, Üniversiteyi İstanbul’da tamamlamıştır. 1991 yılında Gölcük’te Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda çalışma hayatına başlamıştır. 1991-1999 yılları arasında, sendika yasağı olmasına rağmen, askeri iş yerlerinde çalışan sivil memurlar sendikasının Kocaeli başkanlığını yapmıştır. 2018 yılında Deniz Kuvvetleri Komutanlığından Emekli olup, evli ve iki çocuk annesidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.