DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bayazıt MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDAR OLACAK

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bayazıt

MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDAR OLACAK

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe  Başkanı Mustafa Beyazıt Gölcük ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Bayazıt yaptığı açıklamada, “ Milli Görüş iktidar olacak” dedi.

Millet Bahçesinin yanına mutlaka otoparkta yapılmalı

Gazetemizi ziyaret eden Başkan Mustafa Bayazıt Gölcük’te ki en önemli sorunların başında otoparkın geldiğini ifade ederek askeri lojmanların bulunduğu ve belediyeye devredilen alanda millet bahçesinin yapılmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyerek yanında da mutlaka halkın yararlanacağı bir otoparkın yapılması gerektiğini ifade etti.

“Kentsel dönüşümü ancak kazma vurulduğunda bunun gerçekleşeceğine inanırız”

Kentsel dönüşümün Gölcük için büyük bir şans ve kazanınım olduğunu söyleyen Bayazıt, “ Ancak kazma vurulduğunda bunun gerçekleşeceğine inanırız. Gölcük’te sanayi çarşısında güvenlik yok. Bu sorun mutlaka çözülmeli. Bu nedenle banka ATM’leri konamıyor. Ayrıca  sanayiye yapılan cami için Başkan Sezer’e teşekkür ediyoruz.  Biliyoruz ki taşınan esnaflarımız orada dükkan sahibi olacaktı. Ancak çok sayıda parası olupta dükkan alanlar var. Çünkü çok pahalı satıldı. Buda sanayi esnafını sıkıntılarından bir başkası. Esnafların dükkanların önüne kadar gelen yangın boruları esnafı rahatsız ediyor. buna çözüm bulunmalı” dedi.

“Ülkenin tüm varlıkları millet için kullanılacak”

Milli görüşün mutlaka iktidar olacağını iddia eden Bayazıt, “Gönlü bizde olupta çeşitli sebeplerden partimize gelemeyenler var. Bunun için üzülüyoruz. Artık çarıkları giydik. Milli görüş iktidar olacaktır. Ülkenin tüm varlıkları millet için kullanılacak. Bunu nasıl yapacağımızı 15 maddelik bir kitapta topladık. Her yıl 125 Milyar Dolar öz kaynaklardan gelecek. Kapalı dükkanlar için devletin kararına saygı duyuyoruz. Bu krizin suni üretilmiş bir mikrop olduğuna inanıyoruz. Özellikle esnaflara yönelik destekler son derece yetersiz. Mutlaka bu sorunlar çözülmeli. Süper marketler açık, mağazalar açık, pazarlar dolup taşıyor, otobüslerde insanlar üst üste, diğer yerlerde açılmalı, çarklar dönmeli. Gerekli tedbirler alınırsa sorunlar çözülür. Banka borçları faizsiz bir yıl dondurulmalı” diyerek açıklamalarını tamamladı.

“ Milli Kaynaklar Paketi” adlı kitabı hediye etti

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt gazetemize gerçekleştirdiği ziyaretin sonunda imtiyaz sahibimiz Nurettin Şenemre’ye “ Milli Kaynaklar Paketi” adlı kitabı hediye etti. İmtiyaz Sahibimiz Nurettin  Şenemre Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt’a parti çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.