DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

19 Mayıs Caddesi’nde asfalt yola parke taşlı yama

19 Mayıs Caddesi’nde asfalt yola parke taşlı yama

Geçtiğimiz haftalarda Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından yapılan kazı çalışması sonrası bozulan yol parke taşı ile yama yapıldı. Asfalt yola parke taşı ile yama yapılması bazı vatandaşları şaşırttı.

Görenleri şaşırttı

İlçemizin en işlek caddesi olan 19 Mayıs Caddesi üzerinde geçtiğimiz haftalarda ilgili ekiplerce kazı çalışması yapılmıştı ve çalışma sonrası asfalt yol bozulmuştu. Geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce kazı çalışması yapılan bölgede gerekli düzeltmeyi yapan ekipler alanın parke taşı ile yama yapması bazı vatandaşları şaşırttı. Vatandaşlar asfalt yola ilk defa parke taşı ile yapa yapıldığını ifade ederek, “ Böyle bir çalışmayı ilk defa gördük ama ekiplerin bir bildiği vardır herhalde” demekten kendilerini alamadılar.

“Ekiplerin bir bildiği vardır diye düşünüyoruz”

Asfalt yola parke taşı ile yama yapılmasına şaşırdıklarını ifade eden vatandaşlar, “ Gölcük’te daha önce hiç asfalt yola parke taşı ile yama yapıldığını görmemiştik, bu ilk oldu. Bu nedenle biraz şaşırdık ama ekiplerin bir bildiği vardır diye düşünüyoruz. Belki yolda bir süre sonra asfalt çalışması yapılacağı için geçici bir süreyle böyle bir önlem almışlardır diye düşünüyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.