DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AKV’nin minikleri “Güvenli İnternet Günü”nü kutladı

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “eTwinning Miniklerle Eğlenceli Matematik Projesi”nin paydaşı olan 10 okuldan biri olarak çalışmalar yürütüyor. Bu proje kapsamında AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yazlık TABOSAN İlkokulu ve İhsaniye Çiftlik İlkokulu öğretmenleri ortak bir çalışma gerçekleştirdiler.

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu Öğretmeni Selcen Tunçkol, Yazlık TABOSAN İlkokulu Öğretmeni Seray Demir ve İhsaniye Çiftlik İlkokulu Öğretmeni Ayten Başer öğrencileri ile güvenli internet gününü kutladılar.

Güvenli İnternet Günü konulu videoyu Selcen Öğretmen hazırladı

9 Şubat’ta gerçekleştirilen etkinlikte, çevrim içi görüşme ile üç okulun öğrencilerine güvenli internet kullanımı ile ilgili bilgiler verilerek, video izletilerek ve hikâye okunarak Güvenli İnternet Günü kutlandı. AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu Öğretmeni Selcen Tunçkol’un hazırladığı Güvenli İnternet Günü konulu video okulun web sayfasında da paylaşıldı.

Elif Öğretmenin hazırladığı broşür öğrenci velilerine dağıtıldı

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğrafçılık bölümü öğretmeni Elif Oskay’ın hazırladığı Güvenli İnternet Günü broşürü öğrenci velilerine dağıtıldı. Etkinliğe çevrim içi olarak katılan Kocaeli Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Programı Bölümü Öğretim Görevlisi Ezgi Fatma Erbaş Kelebek, öğrenci velilerine ‘’Bankacılıkta Güvenli İnternet Kullanımı’’ konusunda bilgiler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.