DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Büyükakın’a, Bilecikliler’den yoğun ilgi ve sevgi

Başkan Büyükakın’a,

Bilecikliler’den yoğun ilgi ve sevgi

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresine katılan Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde içeride vesayet odaklarını, dışarıda ki kirli tezgâhları bozarak, yıkarak ve devirerek yürüyoruz” dedi.


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik İl Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katıldığı kongrede bir konuşma gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Kuruluşun, kurtuluşun ve dirilişin şehri Bilecik’te sizlerin aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini sarf ederek, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde içeride vesayet odaklarını dışarıda ki kirli tezgâhları bozarak, yıkarak ve devirerek yürüyoruz” dedi. AK Parti Bilecik 7. Olağan İl Kongresine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve birçok davetlinin hazır bulunduğu kongrede Başkan Büyükakın’a yoğun bir ilgi vardı.

DURMADAN, YORULMADAN, BIKMADAN VE USANMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Bilecik’in tarihi öneminden bahsederek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve yönetimini tebrik etti. Bilecik’teki kendilerine gösterilen sevgi ve muhabbet karşısında mutlu olduğunu da dile getiren Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Ecdadımızın izinden giderek ülkemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. “Valilik de yaptığım Bilecik’in böyle güzel insanlara hizmet etme fırsatı verdiği için Rabbime ne kadar şükretsem azdır” ifadelerini de sarf eden Başkan Büyükakın, AK Parti Bilecik teşkilatı üyeleriylede sohbet etti. AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, kongre sonrası Başkan Büyükakın’a günün anısına bir kılıç hediye etti.

BİLECİK VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’la görüşmeler gerçekleştiren Başkan Büyükakın, daha sona bakanlarla birlikte Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ü de ziyaret etti. Eski mesai arkadaşlarıyla da görüşen ve burada da yoğun ilgi gören Başkan Büyükakın, Bilecik temaslarının ardından Kocaeli’ne geri döndü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.