DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Sezer ve Seymen AK Parti Kadın Kolları’nın toplantısına katıldı ‘LİDERİMİZE EN BÜYÜK DESTEK GÖLCÜK’TEN GELECEK’

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısına katılan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti’li Kadınlara partilerine verdikleri fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Toplantıya Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi katılım sağladı. Başkan Sezer’in katıldığı toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ev sahipliği yaptı.

Yelken, ‘Bizler bir aile çatısı altında görevimizi yerine getiriyoruz’

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Yönetim Kurulu Üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yelken, yaptığı açıklamada, “Bizler bir aile çatısı altında, kimseyle kişisel hiçbir husumet olmadan görevimizi yerine getiriyoruz. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tabi görev süremiz boyunca hem İlçe Başkanımız Çetin Seymen hem de Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer desteklerini bu süreç boyunca eksik etmediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

Sezer, ‘Tüm partililerimiz gerçekten büyük emek verdiler’

 
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yaptığı konuşmada, “Bizler tüm seçimlerde Kadın Kolları Yönetimlerimiz ile birlikte sahadaydık. Hepimiz gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Tüm partililerimiz gerçekten büyük emek verdiler. Sizler evinizden, ailenizden feragat edip dava için sahadaydınız ve hala sahadasınız. Öyle bir dava liderimiz var ki bizlere de o dava liderinin yanında dimdik durmak yakışır.  Göstermiş olduğunuz emekleriniz çok kıymetli  bu vesile ile sizlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Seymen, ‘İfa ettiğimiz bu kutlu ve tarihi vazifede her birinize muvaffakiyetler diliyorum’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen; “AK Parti milletimiz tarafından kurulan, sahibi de milletimizin bizatihi kendisi olan bir partidir. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi burası siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır. Yaptığımız ve yapacağımız her şeyin merkezinde de çevresinde de milletimiz vardır. Bu bakış açısıyla özveriyle ve ilk günkü aşkla partimize ve davamıza hizmet eden İlçe Kadın Kolları Başkanımız Saime Yelken’in önderliğinde, değerli yönetim kurulu ve üyelerine göstermiş oldukları büyük fedakarlık ve hizmetlerinden ötürü huzurlarında kendilerine teşekkür ediyorum. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte İlçe Kadın Kollarımızın Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısına katılmış bulunuyoruz, birlikte  tüm Gölcük’ü, kucaklayacak bir parti faaliyeti ortaya koymaya çalışıyoruz. İfa ettiğimiz bu kutlu ve tarihi vazifede her birinize muvaffakiyetler diliyorum. İnanıyorum ki Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a kadınlarımızdan en büyük destek, Saime Yelken başkanımızın liderliğinde Gölcük’ten gelecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.