DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Beşir Derneği Regaib Kandili’nde ESNAFLARA ve VATANDAŞA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Beşir Derneği Regaib Kandili’nde

ESNAFLARA ve VATANDAŞA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, Gölcük halkına ve çarşı esnafına kandil ruhunu ve bereketini devam ettirmek adına kandil simidi dağıttı.

Geçtiğimiz Perşembe akşamı tüm İslam aleminde olduğu gibi ülkemiz ve ilçemizde de kutlanan Regaip Kandilinde eller Yüce Allah’a açıldı. İslam Ümmeti Alemlerin Rabbinden sağlık, huzur ve mutlu bir gelecek diledi. Müslümanlar için çok önemli olan bu gecede Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği güzel bir etkinliğe imza atarak, Gölcük esnafına ve halkına kandil simidi dağıtarak, kandillerini kutladı.

Yılmaz, ‘Daha fazla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşabilme arzusundayız’

Gölcük temsilcisi Abdulragıb Yılmaz şunları belirtti: “Kandiller İslam kültüründe önemli bir yer kaplıyor. Müslümanlar evlerinde pişirdikleri yiyecekleri komşularıyla paylaşıyor. Paylaştıkça sosyal ilişkiler güçleniyor. Bizde Gölcük Temsilciliği olarak komşularımızla yani çarşı esnafıyla kandilleşmek, onları kısada olsa ziyaret etmek ve hayır dualarını almak için kandil simidi ikram etmek istedik. Regaib güzeli arzu etmek, istemek, elde etmeye gayret etmek anlamlarına gelmektedir. Biz de bu kandilde inşallah daha fazla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşabilme arzusundayız. Kandiller güzel ve hayırlı kapıların açılmasına vesile olur. Tüm Gölcük halkının 3 ayları ve Kandili mübarek olsun’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.