DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çakmak, ‘Kentsel Dönüşüm Gölcük’ü örnek ilçe haline getirecek’

Gölcük Niğdeliler Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak, ilçemizde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Gölcük için çok önemli olacağını ifade ederek, ‘Sayın belediye başkanımıza bu konuda yaptığı çalışmalar ve emekleri için teşekkür ediyorum. Kentsel Dönüşüm Projesi Donanma Kenti olan Gölcükümüze yakışacak’ dedi.

Başkan Sezer’e teşekkür etti

Gölcük’ün Kentsel Dönüşüm Projesi’yle örnek bir ilçe haline geleceğine inandığını belirten Niğdeler Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak, ‘Öncelikle Kentsel Dönüşüm Projesi‘nin onaylanması için Ankara’ya mekik dokuyan ve yoğun çalışan Sayın Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Donanmak Kenti Gölcükümüz yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesiyle hak ettiği yere daha kolay ulaşacak’ diye konuştu.

‘İlçemize sinema ve sosyal aktivite alanları yapılmalı’

Gölcük Merkezin dönüşüme ihtiyacının olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak, ‘İlçe merkezi yapılacak olan projeyle özlenen tabloya ulaşacaktır. Bu proje ilçemizin akşamları da canlı kalabilmesi için, İzmit’e giden vatandaşların alışverişlerini ilçemizden yapmalarını sağlamak için büyük önem taşımaktadır. Ayrıca ilçemize mutlaka sinema, tiyatro ve sosyal aktivite alanları kazandırılmalıdır’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.