DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Enes Tekstil seçkin markaları bünyesine katmaya devam ediyor

Enes Tekstil seçkin markaları bünyesine katmaya devam ediyor

İlçemizde 1994 yılından beri hizmet vermekte olan Enes Tekstil yenilenen yüzüyle  seçkin markaları bünyesine katmaya davam ediyor. Enes Tekstil son olarak Korkmaz Mutfak Aletleri Gölcük bayiliğini alarak ürün yelpazesini genişletti.

Korkmaz Mutfak Aletlerinin Gölcük Bayiliğini aldı

Geçtiğimiz aylarda yeni adreslerine taşınan, 35 yıllık deneyimi olan ve 20 yıl önce  İsa Topçu tarafından kurulan ve şu anda oğlu Enes Topçu tarafından hizmet vermeye devam Enes Tekstil bünyesinde bulunan Tül, perde, tekstil ve çeyiz ürünlerinin yanına zücaciye ve küçük ev aletlerini de ekledi. Dünyaca ünlü marka olan Korkmaz Mutfak Aletlerinin Gölcük Bayiliğini alan Enes Mefruşat ürün yelpazesini genişletti.

Topçu, “Kısa bir süre sonra Philips ve Tefal ütü çeşitlerimiz de gelecek”

Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi no: 79 adresinde hizmet vermeye devam eden  Enes Tekstil’in işletmecisi Enes Topçu yaptığı açıklamada, “ Enes tekstil olarak 20 yıldır Gölcük halkına hizmet vermekteyiz. Bünyemizde bulunan tül, perde, tekstil ve çeyiz grubu ürünlerde geniş ürün yelpazemiz ile hizmet vermekteyiz. Ayrıca Özdilek Yetkili Satıcısıyız. Gölcük’te güzel bir müşteri portföyümüz var ama gelen müşterilerimizden zücaciye konusunda çok talep geliyordu. Bizde yeni adresimizde Korkmaz Mutfak Aletlerini bünyemize katmaya karar verdik. Daha çok yeni olmamıza rağmen güzel bir ilgi var. Bayilik alırken zaten iyi bir marka ile çalışmak istedim. Müşterilerimizde almış olduğumuz bu karardan son derece memnun oldular. Enes tekstil olarak elden taksit imkanımız devam ediyor. Ayrıca kısa bir süre sonra Philips ve Tefal ütü çeşitlerimiz de gelecek. Gölcük halkına en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.    

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.