DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Karla mücadele ekiplerine MORAL ZİYARETİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatlarıyla kurulan, 53 araç, 95 personelin yer aldığı, Gölcük Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, 7×24 sürdürdükleri mücadelede bütün yolları açık tutarak, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını başarıyla yaptı.

Gölcük Belediye Meclisi AK Parti Grubu da yoğun mücadeleden başarıyla çıkan ekiplere teşekkür etmek amacıyla, Fen İşleri Şantiyesini ziyaret edip, moral ve motivasyon verdi.

ÇALIŞMALARDA KOLAYLIKLAR DİLEDİLER

Gölcük Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Kadir Özdemir yaptığı açıklamada: “Karla mücadelede 33 saat aralıksız gece gündüz demeden, durmadan ve yorulmadan çalışan temizlik işleri ve fen işleri personellerimizi ziyaret ettik, tatlı ikramında bulunduk. Moral ve motivasyon anlamında çok faydalı bir ziyaret oldu. Havanın soğukluğunu bir nebze de olsa unutturmak istedik. İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen’in ve teşkilatımızın selamını ilettik. Özverili çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e ve belediye personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyor çalışmalarında Yüce Rabbimden kolaylıklar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.