DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Engelliler Derneği’nden Başkan Sezer’e ziyaret ‘POZİTİF AYRIMCILIĞA DEVAM EDECEĞİZ’

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük İşitme Engelliler Derneği Başkanı Bilal Çavdar ve yönetimi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek, kendilerine verilen desteklerden ötürü teşekkür etti.

Sezer’e teşekkür ettiler

Ziyaret isteklerini kırmayan Başkan Sezer’e teşekkür ederek, konuşmasına başlayan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, şunları söyledi: ‘Öncelikle Gölcük’te engellilerimizin mutlu olduğunu belirtmek istiyorum. Siz değerli Başkanımız da engellilerimize her zaman destek oluyor, bu da engellilerimizi daha güçlü kılıyor. Bizler de çalışmalarımızla hem pandemi öncesi hem de pandemi sürecinde engellilerimizin yanında yer alarak, onların isteklerini yerine getirmek için  çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz’ dedi.

‘Ortak projeler üreterek hayata geçireceğiz’

Başkan Sezer, ‘Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşam içinde yer almalarını sağlama, ihtiyaçlarını iyi anlama ve onlara mevcut şartlar içinde en iyi ortamı hazırlama sorumluluğumuzu, ortak projeler üreterek hayata geçirmeye, pozitif ayrımcılığa devam edeceğiz’ diye konuştu.

Başkan Sezer’e anlamlı hediye

Ziyarette Başkan Sezer’e fotoğrafının yer aldığı portre hediyesinde bulunuldu. Başkan Sezer bu güzel hediye için teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.