DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi cazibe merkezi olacak

Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi

cazibe merkezi olacak

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi tamamlandığında bambaşka bir görünü kazanacak

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma ile Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi yenileniyor. 1 kilometrelik caddede çalışmalar tamamlandığında dekoratif aydınlatmalar, yürüyüş ve bisiklet yoluyla ışıl ışıl olacak Kavaklı Cadde’si Gölcüklülerin nefes alacağı bir yer olacak. Tamamlandığında bambaşka bir görüntüye kavuşacak Gölcük Kavaklı Caddesi 12 metre genişliğinde vatandaşların yürüyüş yapabildiği, bisiklet sürebildiği ferah ve aydınlık bir hale gelecek.

ALTYAPISI YENİLENİYOR

Platform genişletme çalışmaları tamamlanan 8 metre genişliğindeki Gölcük Kavaklı Caddesi, 12 metre genişliğe çıkartılacak. Caddenin 500 metrelik kısmında yağmur suyu alt yapısı yenileniyor. 8 metre genişliğe sahip cadde gidiş, geliş ve park şeritleriyle birlikte 12 metre genişliğe çıkarılacak. Baskı beton kaldırım yapılacak cadde, kaldırım ve bisiklet yolu ile birlikte 20 metre platform genişliğine sahip olacak. 2,5 metre genişliğinde 2 bin 250 metrekare bisiklet yolu yapılacak Kavaklı Caddesi’nde 6 bin metrekare baskı beton kaldırım yapılacak.

12 METRE GENİŞLİĞE ÇIKARILACAK

12 metre genişliğe çıkarılacak Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi, orta refüjeyapılacak dekoratif aydınlatmalarla estetik bir görünüme kavuşurken bisiklet sürücüleri için yapılacak bisiklet yoluyla vatandaşlar rahatlıkla ve konforlu bir şekilde bisikletlerini sürebilecekler. 1 kilometrelik caddeye 5 bin 650 ton plent mix temel serecek ekipler, 2 bin 350 ton binder, 1.525 ton da aşınma asfaltı sererek Kavaklı Sahil Caddesini konforlu ve modern bir hale getirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.