DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Gölcük Saadet Milli Görüş Gençliğinde Devir-Teslim”

“Gölcük Saadet Milli Görüş  Gençliğinde Devir-Teslim”

“Gölcük Saadet Milli Görüş  Gençliğinde Devir-Teslim”  

Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kollarında başkan değişikliği gerçekleşti. İlerleyen günlerde vatani görevini yapmak üzere şehir dışına çıkacak olan Enes ALACA, görevini teşkilatlanmadan sorumlu yardımcısı Fatih Erdoğan ‘a bıraktı.

TAŞ: “Süreç Aynı Hassasiyet ile Devam Edecektir.”

Devir-teslim sırasında yeni başkana rozetini takan Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Dursun TAŞ: “Gölcük ilçemiz bugüne kadar verimli çalışmalarından ötürü takdirleri topladı. Enes başkanımıza bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu sürecin aynı hassasiyet ile yürütüleceğinden zerre kuşku duymuyor Fatih başkanıma hayırlı olsun temennilerimizi iletiyorum.” dedi.

“ALACA : Gözüm Arkada Kalmayacak!”

Görevini devreden Enes ALACA; üç yıl büyük bir gururla sürdürdüğüm görevimi vatani sorumluluğum sebebiyle Fatih kardeşime devrediyorum. Bu ekibin bu bayrağı daha güzel yerlere taşıyacağını biliyor ve gözümün arkada kalmayacağını ifade ediyorum. İnşallah Milli Görüş gençliği Gölcük’te büyük hizmetlere imza atacaktır.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan: “Sorumluluk Bilinciyle Hareket Edeceğim.”

Görevi devralan Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Fatih ERDOĞAN  “Enes başkanıma bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Sorumluluk bilinciyle hareket edecek ve bu dava için gereken fedakarlığı yapacağız. İnşallah temel esaslarımız doğrultusunda Milli Görüş gençliği olarak faydalı olmanın, güzel işler yapmanın mücadelesini vereceğiz.” dedi.

Ömer Fatih ERDOĞAN Kimdir?

Gölcük doğumlu olan  İlk ve orta öğrenimini de burada tamamlayan Erdoğan Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde aktif öğrencilik hayatına devam etmektedir. 2016-2018 seneleri arasında Anadolu Gençlik Derneği liseler komisyonunda çeşitli görevler aldı. Sırasıyla Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kollarında Medya ve Tanıtım başkanlığı, Planlanma koordinasyon Başkanlığı, ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2019 Yerel Şeçimlerinde Saadet Partisinden Türkiye’nin en genç belediye meclis üyesi adayı oldu. Son olarak Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.