DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’e yeni hekimler atandı 1 UZMAN, 2 DİŞ HEKİMİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize yeni atanan hekimler hakkında bilgi verdi.

‘Yoğun mücadelemizi sürdüreceğiz’

İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, açıklamasında, ‘Bakanlığımız tarafından yer değiştirme ile ilimize gönderilen 22 uzman hekim, 10 diş hekimi ve 4 hekimin yanı sıra 53 diğer sağlık personelinden oluşan eczacı, psikolog, çocuk gelişimcisi, tekniker, hemşire, ebe ve sağlık memuru ile toplamda 89 sağlık personelimiz önümüzdeki günlerde ilimizde göreve başlayarak sağlık hizmetlerine önemli katkılar sağlayacak. Bu yoğun mücadeleyi, diğer sağlık hizmetlerini de aksatmadan sürdürme gayreti içerisindeyiz. İlimizde halihazırda birçok tanı, tedavi ve sağlık hizmeti, halkımıza eksiksiz olarak sunuluyor. Amacımız vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetleri kalitesini sürekli olarak arttırmak ve bunun gayreti içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Atamalar ADSM ve Necati Çelik’e gerçekleştirildi

Müdür Pehlevan, ilçemize Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne 2 Diş Hekimi, Gölcük Necati Çelik Hastanesi’ne 1 Uzman Doktorun atandığını açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.