DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor’a İş İnsanlarından moral yemeği ‘SİZE GÜVENİMİZ TAM’

Gölcüklü İş İnsanı Çağlayan Garipoğlu, Dede Otomotiv & OTO ADAM Türkiye Firma Sahibi Özcan Oktulmuş ile birlikte Gölcükspor’lu futbolculara yarın oynayacakları Şile Yıldızspor maçı öncesi moral yemeği ikramında bulundu.

Temsilcimiz Gölcükspor yarın önemli bir maça çıkacak. Gölcükspor’lu futbolculara bu önemli maç öncesinde İş İnsanı Çağlayan Garipoğlu ve İş İnsanı Özcan Oktulmuş tarafından moral yemeği verildi.

‘Gölcükspor hakettiği yere gelecek’

İş İnsanları Garipoğlu ve Oktulmuş, ‘Öncelikle Gölcüksporumuza yarın oynayacağı Şile Yıldızspor maçında başarılar diliyoruz. Ben ve Halamın oğlu Sayın Özcan Oktulmuş ile bu önemli maç öncesinde Gölcükspor’lu kardeşlerimize ve değerli teknik ekibine moral yemeği vererek, Gölcükspor’a olan güvenimizi ilettik. Yarın inşallah Şile Yıldızspor maçından galibiyetle ayrılacağız. Gölcüksporumuza bu önemli maçta ve ligdeki tüm maçlarında başarılar diliyoruz. İnşallah Gölcükspor hak ettiği yere gelecek’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.