DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı

Gölcük’te kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü İzmit Trafik Denetleme Şubesinden gelen Radar aracıyla Değirmendere çıkışında uygulama yaptı. Uygulamada radara giren sürücülere ceza yağdı.

35 Araca 20.750 TL ceza kesildi, 2 araç trafikten men edildi

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği ile İzmit Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yapılan radar uygulaması Değirmendere çıkışında uygulama yaptılar.
Ekipleri uygulamada yaklaşık 35 araca hız ve evraklarda eksiklik olan sürücülere ceza işlemleri yaptı, 35 Araca 20.750 TL ceza keserken 2 araca evraklarında eksikliklerinden dolayı trafikten men edildi.
Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği ile İzmit Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte İlçemizin çeşitli bölgelerinde ve Karamürsel’de de radar uygulaması yaparken araç sürücülerin daha dikkatli olmasını ve hız yapılmasının önüne geçmek için çalışmaları hızlandırdılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.