DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te zabıta ekipleri boş durmuyor YENİ DUBALAR TRAFİĞİ RAHATLATACAK

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından İlçemizin çeşitli bölgelerinde yol bölüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. ekipler tarafından Değirmendere’de monte edilen dubalar trafiği büyük bir ölüde rahatlatacak.

Sokağa çıkma yasaklarını fırsat biliyorlar

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan denetimlerin yanı sıra Makine İkmal Amirliği ekipleri ile birlikte kent genelinde trafiği rahatlatmak adına hayata geçirilen duba çalışmalarını da aralıksız devam ediyorlar. Ekipler özellikle Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek İlçemiz genelinde yolların bölüm çalışmalarını hayata geçirdiler.

Çalışmalar devam edecek

Bu bağlamda Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri Makine İkmal Amirliği ekipleri ile birlikte geçtiğimiz gün Değirmendere Dörtyol Ulusoy Fırın yan yol ve köprü altında yol bölünme çalışmalarını gerçekleştirdiler. Ekipler ayrıca Çınarlık meydanında da duba çalışması yaparak hatalı parkın önüne geçtiler. Zabıta ekipleri İlçemizin çeşitli bölgelerinde trafiğin daha rahat bir hale getirilmesi için büyük mücadele verirken vatandaşlar ve sürücülerin daha güvenli bir şekilde seyir yapmalarını sağlıyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.