DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KADIN BAŞKANLAR ATATÜRK MÜZESİ’NE HAYRAN KALDI

KADIN BAŞKANLAR ATATÜRK MÜZESİ’NE HAYRAN KALDI

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ziyaret ettikleri dünyanın en zengin Atatürk Müzesi’ne hayran kaldı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile Sarı Konak’ta bir araya geldi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün de yer aldığı Sarı Konak’ta sohbet eden ekip, daha sonra Atatürk Müzesi’ni ziyaret etti. Eriş Ülger’in arşivinden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün özel eşyalarının bulunduğu dünyanın en zengin Atatürk Müzesi’ni rehber eşliğinde gezen ve tüm eşyaların hikâyelerini dinleyen Başkan Nazlıaka ve Başkan Köse müzeye hayran kaldı.

Aydınlık Türkiye’ye Sahip Çıkacağız

Müze’de hem Gazi Mustafa Kemal’in anılarını dinleyen hem de hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Nazlıaka, hatıra defterine duygularını döktü. Nazlıaka deftere yazdığı satırlarda şu ifadeleri kullandı: Değerli İzmitliler, bu kadim kentin ülkemizin tarihi üzerindeki katkısını ve ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anılarını yaşatması açısından son derece önemli bulduğum bu müzeyi duygulanarak gezdim. Başta Sayın Eriş Ülger ve değerli Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere, tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunarım. Bizler Atatürk’ün kızları olarak laik, demokratik, aydınlık bir Türkiye’ye daima sahip çıkacağız. Andımız olsun!

İyi ki Varsınız

Müzeyi gezerken duygusal anlar yaşayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise hatıra defterine yazdığı satırlarda şu ifadeleri kullandı: Duygulanarak, yeniden tarihimizi en derinden hissederek gezdiğim bu muhteşem müzenin oluşumunda katkısı olan değerli büyüğümüz Eriş Beye, çok değerli Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.