DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kirazlıbahçe ve Beyoğlu Caddeleri’ne Güzel İşler

Kirazlıbahçe ve Beyoğlu Caddeleri’ne Güzel İşler

Kocaeli’nin cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’de yollar daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor. 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün girişimleriyle ilçede güzel işler çıkaran ekipler, vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşımı için kentte alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeniköy Merkez Mahallesi Kirazlıbahçe ve Beyoğlu Caddelerinde yaklaşık 2 bin 500 metrelik yolda üst yapı çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri,Kirazlıbahçe Caddesi’nden Beyoğlu Caddesi’ne araç ve yaya geçişini daha güvenli ve konforlu hale getirecek dört şeritli köprüyü de tamamladı. Kirazlıbahçe Caddesi’nde parke bordür imalatları sürerken Bağdat Caddesi’nde pmt ve asfalt serimi yapıldı.

YENİ KÖPRÜ YAPILDI

2 bin 500 metre uzunluğundaki Kirazlıbahçe ve Beyoğlu Caddelerinin üst ve alt yapısını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, her iki cadde de 6 bin ton asfalt serimi, 2700 metre de yağmur suyu altyapısı yaptı. İki caddeyi birbirine bağlayan ve kullanım ömrünü tamamlayarak yıkılan Değirmendere Köprüsü yerine dört şeritli yeni köprü yapan Büyükşehir Belediyesi, Kirazlıbahçe Caddesi ve Beyoğlu Caddesi’ni daha güvenli ve konforlu hale getirecek çalışmalarını sürdürüyor.

KİRAZLIBAHÇE VE BEYOĞLU CADDESİ

Kirazlıbahçe Caddesi’ni baştan sona yenileyen ve genişleten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalar kapsamında toplamda 6 bin 500 ton plentmiks temel ve 3 bin 300 ton sıcak asfalt serimi yaptı. Caddede 1700 metre yağmursuyu hattı yapıldı. Bordür ve parke imalatının yapıldığı cadde baştan sona yenilendi. Bin metre uzunluğundaki Beyoğlu Caddesi’nde de 3 bin ton asfalt serimi yapılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.