DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘YATIRIMLAR TAMAMLANDIĞINDA GÖLCÜK ÖRNEK İLÇE OLACAK’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

‘YATIRIMLAR TAMAMLANDIĞINDA GÖLCÜK ÖRNEK İLÇE OLACAK’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, Gölcük’te yatırımların yapılmaya devam ettiğini belirtti. Başkan Çakır, yatırımların tamamlanmasıyla Gölcük’ün örnek bir ilçe konumuna geleceğini belirtti.

‘İki caddenin genişletilmesi trafiğe rahat nefes aldıracak’


Gölcük’te yatırım çalışmalarının sürdüğünü belirten MHP İlçe Başkan Bilal Çakır, ‘İlçemizde geçtiğimiz yıldan bu yana ulaşım yatırımları yapılmaya devam ediliyor. Geçen süre zarfında Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi yeniden düzenlendi ve dört şeritli olacak şekilde genişletildi. Yine bu dönemde Kavaklı Sahil Caddesi genişletiliyor. Bu iki caddenin genişletilmesi, nüfusu 200 bine yaklaşan ve buna bağlı olarak artan araç trafiğinde de rahat bir nefes aldıracaktır. Bu yatırımların ilçemiz ulaşımına büyük bir fayda sağladığını düşünüyorum’ dedi.

‘Yeni Terminal Projesi modern bir yapıya sahip olacak’

Çakır, son olarak, ‘Yine ilçemizdeki otobüs terminalinin de mezbahanın olduğu yere taşınması durumu var. Böylelikle hem terminal daha modern bir yapıya sahip olacak hem de eski terminalin bulunduğu alanın daha sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesinin önü açılacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.