DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP’den 50. yılını dolduran üyelere teşekkür plaketi ÇAKIR, ‘SİZLERİ YÜREKTEN KUTLUYORUM’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, geçtiğimiz gün parti binasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, ayrıca MHP’de 50. Yılını dolduran üyelere teşekkür plaketi takdim ederek, ‘Sizler partimize her zaman fedakarca destek verdiniz. Hepinize emeklerinizden ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.

MHP İlçe Parti binasında gerçekleşen programda Covid-19 kurallarına riayet edilirken, programa partinin önemli isimleri katılım sağladı.

‘Eskisi kadar bir araya gelemiyoruz ama halkımızı unutmuş değiliz’

Programda konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,şunları ifade etti:  “İlçemizde Covid-19 süreci nedeniyle eskisi gibi sahada olamasak da esnafımızı, halkımızı unutmuş değiliz. Sınırlı sayıda parti yöneticimizle elimizden geldiğince ziyaretlerimizi sürdürüyor ve esnafımızla pandemi dönemindeki durum ile ilgili olarak istişarelerde bulunuyoruz. Bize iletilen sorunları not ediyor, sorunların çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Coronavirüs riskini göz önünde bulundurarak, sık sık bir araya gelemiyoruz ama faaliyetlerimizi asla aksatmıyoruz’ dedi.

‘Allah izin verdiği müddetçe birlikte çalışmaya devam edeceğiz’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Çakır, ‘Milliyetçi Hareket Partisi’nde üyelikleri 50 seneyi bulan değerli üyelerimize plaket takdim ederek, fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür ettik. Gerçekten yarım asırdır partimize gönül veren, partimizin yanında olan ve desteklerini asla esirgemeyen üyelerimizi yürekten kutluyorum. Allah izin verdiği müddetçe birlikte çalışmaya devam edeceğiz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

Başkan Çakır’a teşekkür ettiler

MHP’ye yarım asırdır emek veren, fedakarca çalışan üyeler partilerine olan bağlılıklarını bir kez daha dile getirerek, plaket takdim programı için İlçe Başkanları Bilal Çakır’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.