DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Saadet Partisi Gölcük’te Hüseyin Özbay, TEŞKİLAT BAŞKANI OLDU

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, ilçe teşkilatındaki görevlendirmelerini sürdürüyor. Başkan Yıldız, son olarak partisinin Teşkilat Başkanlığı’na Hüseyin Özbay’ı atadı.

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, İlçe Teşkilatındaki görevlendirmeleri yapıyor. Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı görevlendirmeler hakkında açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, ‘Gençlik çalışmalarında üstün gayretlerine şahit olduğumuz Hüseyin Özbay Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatlanma birim Başkanlığına getirildi. Uzun bir süredir yurtdışında çalışmalarına devam eden Özbay’a Türkiyeye dönüşünden kısa bir süre sonra ilçe başkanı Yaşar İsmail Yıldız tarafından teşkilat başkanlığı görevi tevdi edildi.

Özbay, yeni görevi için hedefini açıkladı

Partisinin sevilen isimlerinden Hüseyin Özbay, yeni görevi hakkında, ‘Ülkemizin teminatı olan Milli Görüş Ruhuna sahip çıkıp, yeniden Büyük Türkiye, yeniden büyük dünya için bir dakikamızı boşa harcamadan öncelikle ilçe yönetimimizden başlamak suretiyle Gölcük’ümüzde 30 mahallemizde ve 20 köyümüzde Milli ve manevi kalkınmayı başlatacak olan teşkilatımızı hızlı bir şekilde kurup gerekli yenilenmeleri yapacağımızı Tüm hemşehrilerimize müjdeliyorum’ diye konuştu.

Hüseyin Özbay Kimdir?

1978 Gölcükte doğdu. İlk ve orta öğretimini piyalepaşa ilköğretim okulunda ardından liseyi ise Gölcük Şehit volkan Tantürk mesleki ve teknik anadolu lisesinde öğrenim gördü. Anadolu gençlik derneğinde 2011-2015 yılları arasında ilçe Başkanlığı görevinde bulundu. Uzun bir Süre Yurtdışında çalışma hayatına devam eden Özbay, Türkiye’ye dönerek çalışmalarını burada sürdürmeye devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.