DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yıldız Çiçek Evi en güzel çiçekleri ile 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NE HAZIR

Sevginin en güzel günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilçemizde de en güzel şekilde kutlanacak. Bu sene Pazar gününe gelen 14 Şubat Sevgililer Günü  Covid-19 pandemisi tedbirleri kapsamında kısıtlı bir şekilde kutlanacak olsa da Yıldız Çiçek Evi en güzel çiçekleri ile hazır.

Gece 12’ye kadar teslimat yapabilecekler

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiliye verilecek en güzel hediyelerden biri çiçektir.  İlçemizde 1986 yılından beri hizmet vermekte olan Yıldız Çiçek Evi, 14 Şubat Sevgililer Günü konsepti ile hazırladığı çiçekler ile  göz dolduruyor. Yıldız Çiçek Evi’nin sorumlusu Ersoy Yüzgeç en güzel çiçek modelleri ile hazır olduklarını ifade ederken Covid- 19 pandemisi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağından bu hafta sonu muaf olduklarını ifade ederek Pazar günü 10:00 ile 17:00 saatleri arasında gel al ve sipariş vermek isteyen sevgilileri beklediklerini belirtirken kendilerinin gece saat 00.00’a kadar çiçek teslimatı yapabileceklerini söyledi.

Hazırladıkları çiçekler ile göz dolduruyorlar

Uzun yıllardır Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi No: 36/A adresinde hizmet veren Yıldız Çiçek Evi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla dükkanındaki rengarenk çiçek modelleri ile hazır. 14 Şubat Sevgililer Gününe özel birbirinden güzel çiçekleri ile hazır olduklarını ifade eden Yıldız Çiçek Evi Sorumlusu Ersoy Yüzgeç, “ Yıldız Çiçek Evi olarak 14 Şubat Sevgililer Gününe en iyi şekilde hazırladığımızı düşünüyoruz. Bu sene pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasağı olduğu bir güne denk geldi sevgililer günü ama biz tüm hazırlığımızı tamamladık. Yapılan genelge ile bu hafta sonu 10:00 ile 17:00 saatleri arası açık olacağız. Sevdiklerini çiçek ile mutluk etmek isteyen müşterilerimizi bu saatler arasında gel al şeklinde çiçeklerini alabilecekleri gibi sipariş vermeye gelebilirler.  Ayrıca Pazar günü gece 12’ye kadar teslimat yapabileceğiz.  Bu güne özel oluşturduğumuz servis elemanları ile ev ve iş yerlerine istenilen çiçeği en kısa sürede teslim edebileceğiz” dedi.

Her zevke ve her bütçeye göre çiçekler ile hazırlar

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel birbirinden güzel buketler hazırladıklarını ifade eden Yıldız Çiçek Evi Sorumlusu Ersoy Yüzgeç, “ Sevgililer Günü’nde kişiye özel buket hazırladığımız gibi acelesi olan veya nasıl bir şey yaptıracağına karar veremeyen müşterilerimiz için birbirinden güzel el buketlerimizi hazır bulunduracağız. Bunun dışında en çok tercih edilen çiçeklerden olan Orkide çeşitlerimizde hazır. Ayrıca sevgililer Günü’nün en çok tercih edilen çiçeği olan kırmızı güller ile hazırladığımız Box Gül Tanzimlerimiz oldukça ilgi görüyor. Yıldız Çiçek Evi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel fiyatlarımızı da oldukça makul tutmaya çalıştık” dedi.

“Şimdiden tüm çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günlerini kutluyorum”

Her zevke ve bütçeye uygun çiçek modeli hazırladıklarını ifade eden Yıldız Çiçek Evi Sorumlusu Ersoy Yüzgeç, “ 14 Şubat Sevgililer Günü’nde tek dal gül fiyatımız 15 lira ve kutuda veya tül detaylarıyla süslendiği zaman fiyatı 25 lira oluyor. Bunun dışında vazo içinde hazırladığımız buket çiçekler var ve fiyatı 60 liradan başlıyor. İstenilen çiçeklerden oluşan el buketleri ise 50 liradan başlıyor ve müşterinin isteğine göre fiyatı değişebiliyor. Yine Sevgililer Günü’nde en çok tercih edilen çiçek Orkide oluyor. Orkidelerimizde 100 liradan başlıyor ve dal sayısına göre fiyatlarımız değişiyor. Bunun dışında son yıllarda çok tercih edilen teraryumlar 100 Liradan başlıyor ve 350 liraya kadar yükseliyor. Ayrıca son zamanlarda cam teraryum dışında açık teraryum tasarımızda oldukça ilgi görüyor. Kısacası Yıldız Çiçek Evi olarak her bütçeye ve her zevke uygun çiçeklerimiz ile hazırız. Şimdiden tüm çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günlerini kutluyorum” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.