DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ONLINE SATRANÇ TURNUVASI

Türkiye Satranç Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü online satranç turnuvası yapılacağını duyurdu.

Turnuvaya son başvuru tarihi 9 Mart

Yapılan duyuruda, ‘Turnuvamız 11-12 Mart 2021 tarihinde chess.com üzerinden online olarak yapılacaktır. Sporcularımız 4 farklı kategoride mücadele edeceklerdir. Her kategoride ilk üç dereceyi elde eden sporcuya madalya verilecektir.

* Düşünme Süresi Açık Kategori: 3’+2’’, Yaş Kategorileri: 5’+5″ Eklemeli Tempo

* Başvuru Tarihi: 01.03.2021 Saat: 10.00 

* Son Başvuru: 09.03.2021 Saat 22.00

Turnuvaya TSF Lisansına sahip 2020 – 2021 yılı vizesi yapılmış, 2014 ve öncesinde doğan lisans ili veya ikametgahı Kocaeli olan sporcular katılabilir. TSF satranç yarışmaları talimatlarının, prosedürlerinin, uygulama yönergelerinin ilgili kısımları, FİDE kuralları ve chess.com topluluk kuralları (https://www.chess.com/community) geçerlidir. Sporcular www.chess.com adresinden ücretsiz olarak kullanıcı adı oluşturduktan sonra veya var olan kullanıcı adları ile aşağıdaki tabloda yer alan KAYIT linkinden çevrim içi kayıt yaptırmalıdır. Çevrim içi kayıt sırasında, sporcuların chess.com’da oluşturdukları kullanıcı adlarını yazmaları zorunludur. Kayıt yapıldıktan sonra chess.com kullanıcı adı değiştirilmemeli, Çevrim içi kayıt tamamlanmadan Grup(kulüp) katılım talebi gönderilmemelidir. Turnuvaya katılım işlemini tamamlamış (md. 2.3-2.4-2.5) sporcular, turnuva başlamadan bir saat önce chess.com’da katılmış oldukları grubun (kulübün), haber/mesaj bölümünde ilan edilecek turnuva bağlantısında “Turnuvaya Katıl” butonuna tıklamalıdır.’ denildi.


 
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.