DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten “EFSANE MUHTARA” VEFA ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten

“EFSANE MUHTARA” VEFA ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in vefa ziyaretleri devam ediyor. Ellibeş, önceki gün İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde 20 yılı aşkın süre kesintisiz hizmet ederek 2014’de bu görevi bırakan ve bölgede “Efsane Muhtar” olarak anılan 80 yaşındaki Mehmet Kanpara’yı ziyaret etti.

Çok mutlu oldu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, her hafta düzenli olarak vefa ziyaretleri gerçekleştiriyor. İlçe programlarında mutlaka yer verdiği bu ziyaretlerden birini de önceki gün İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nin “Efsane Muhtarı” Mehmet Kanpara’ya yaptı. Ziyarette Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Gürsel ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Sönmez de yer aldı.

Ellibeş, ‘Mehmet Kanpara Ağabeyimize sağlık, mutluluk diliyorum’

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Muhtarlarımız demokrasimizin temel taşını oluşturmaktadır.  Bu kutsal görevi 20 yıl kesintisiz olarak büyük bir başarıyla yerine getiren ve çevresinde büyük bir sevgi çemberi oluşturan Mehmet Kanpara Ağabeyimize sağlık, mutluluk diliyorum. Ben de bir muhtar çocuğu olarak, geçmişte muhtarlarımızın yaşadığı sıkıntıları ve gösterdikleri özveriyi çok iyi biliyorum. Bu yüzden onların emekleri unutulmaz” dedi.

Kanpara, ‘Hatırlanmak güzel şey’

Kanpara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti Ellibeş’e hazırladığı meyve tabağında “Ak Parti” yazısıyla gösterdi. Kanpara, “Hatırlanmak güzel birşey. Bizleri evimizde ziyaretinizle çok mutlu ettiniz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.