DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ‘HALKIMIZIN HAKETTİĞİ PROJELERE İMZA ATIYORUZ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen

‘HALKIMIZIN HAKETTİĞİ PROJELERE İMZA ATIYORUZ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.  AK Parti’nin 7. Olağan Kongresini coşkuyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Seymen ilçe teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Gölcük’te güzel projelere imza atıyoruz” dedi.

“7. Olağan Büyük Kongremizi gerçekleştirdik”

Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta AK Parti’miz için oldukça heyecanlı ve hareketli geçti. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 24 Mart Çarşamba günü 7. Olağan Büyük Kongremizi gerçekleştirdik. Kongreye delege olarak İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte katılım sağladık ve oylarımızı kullandık. Ayrıca İlçe Yöneticilerimiz, Meclis Üyelerimiz, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetimi, Mahalle Başkanlarımızın büyük bir bölümü, köy temsilcilerimiz ve üyelerimiz ile birlikte Ankara’da kongre coşkusuna ortak olduk. Özellikle Kocaeli Gençlik Kolları yine kongreye damga vurarak Sayın Cumhurbaşkanımızın övgüsüne mazhar oldu” dedi.

“Milletvekilimiz Sayın Emine Zeybek’i tebrik ediyorum”

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “7. Olağan Büyük Kongremiz neticesinde delegelerin tamamının oylarını olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sunmuş olduğu aday liste yeniden seçilmiş oldu. Partimiz Genel Merkezi’nde görev alacak olan MKYK ve MYK üyelerimize yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Kocaeli’mizden MKYK asil listesine tekrar seçilen Milletvekilimiz Sayın Emine Zeybek ile yedek listede bulunan Sayın Davut Coşkun Şiviloğlu ve Sayın Serpil Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Bu kutlu yolda Rabbim ayaklarına taş değdirmesin” dedi.

“Esnafımız ve vatandaşımızla iç içe olan bir partiyiz”

İlçe Teşkilatı çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Seymen, “AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı tamamlanan kongre süreci sonrası çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile birlikte üyesi olduğumuz İlim Yayma Cemiyeti 25. Olağan Genel Kurul kongresine katılım sağladık. Kongre neticesinde görevini devreden Adem Demir’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, görevi devralan Osman Poyraz ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Ayrıca Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Kızılay Gölcük Şube Başkanı Sayın Orhan Barış’ı ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Ardından Ramazan’ın mübarek iklimine ve ihsanına yaklaştığımız şu günlerde, manevi kurtuluş gecesi Berat Kandili dolayısıyla Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte çarşı esnafımız ve vatandaşlarımızla kandilleşip, kandil simidi ikramında bulunduk. Berat Kandili dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonrasında Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve İlçe yöneticilerimiz ile birlikte Kavaklı Sanayi camiinde namazımızı eda ettikten sonra cami cemaatimiz ile kandilleşip, kandil simidi ikramında bulunduk. Ramazan ayı programlarımız için de hazırlıklarımızı başlattık” dedi.

 “Bu tip denizaltıyı dünyada 3 ülke kullanıyor”

Başkan Seymen son olarak, “Ayrıca Gölcük Tersanesi Komutanlığı’nda inşa edilen ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan törenle, 22 Aralık 2019’da havuza alınan, Yeni Tip Denizaltı Projesi’nin ilki olan PİRİREİS Denizaltısı denize indirildi. TCG PİRİREİS test ve donatım faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından 2022 yılı içerisinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterine eklenecek. Milletimize hayırlı olsun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti denizde, karada, havada dosta güven düşmana korku veriyor. Tek millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet! şuuruyla güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.  Geri kalan 5 denizaltı HIZIRREİS, MURATREİS,  AYDINREİS, SEYDİ ALİREİS ve SELMAN REİS denizaltıları peşpeşe 2027 yılına kadar hizmete girecek. Bu tip denizaltıyı dünyada 3 ülke kullanıyor. Bu ülkeler ise  Almanya, Güney Kore ve Türkiye’dir. Bu 3 ülke arasında yer alıyor olmak bizlere gurur veriyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.