DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akçay, ‘Geldiğimiz noktadan memnunuz’

Kocaelispor Teknik Patronu Mustafa Reşit Akçay, Afjet Afyonspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada takımın durumu hakkında bilgi verdi.

‘Potanın içinde yüzüyoruz’

 Akçay, “Bizim için önemli bir maçtı. Çünkü tehir maçıydı ve rakibimizi aşağıda tutmak istedik. Strateji maçıydı. Oyun içinde farklı davranışlar geliştirdik ama yine de biz takımımızdan memnunuz. Çünkü; şuan 40 puana ulaştık ve potanın içinde yüzüyoruz. Asla uzaklaşmadık. Altta bir takımı da tuttuk ve “Biz varız” diyoruz. Bunlar o kadar kolay şeyler değil. Bütün takımlar ikinci yarı kendini güçlendirmiş, kadrolar güzel. Biz de aynı şekilde. Hiçbir zaman ikinci yarılar ilk yarılar kadar kolay olmaz. Bu zorlukları biliyoruz. Rakibimizi de kutluyoruz. Kora kor mücadele oldu. Onlar da maçı istediler. Biz de cevap verdik. Geldiğimiz noktadan memnunuz. İşin içindeyiz ve bir tarafından tutuyoruz. Umarım sonunu da getiririz. Bazı oyuncular oyunun sonucuna direkt etki eder. Bir ölü topunuz olur, bir pozisyon yaratabilir. O nedenle bazı kreatif oyunculara bazı şanslar verir ve beklersiniz. Bizde Burak’ın o beklentileri karşılamasını istiyoruz. Orta sahada top tutmadık değil, tuttuk ancak topların kullanılmasında yani finallere dönüştürülmesinde sıkıntı yaşadık olabilir. Batuhan’ın oyunda fazla kalmasının nedeni de alternatif olmamasından. Benhur’un sakatlığı, Bahattin’in henüz hazır olmaması durumu var. Hazır olduğunda o da devreye girecek. Elimizdeki malzemeyle strateji geliştiriyoruz. Kocaelispor taraftarını, takımımızı, camiamızı onurlu bir şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Sağ olsunlar takımlarını çok dikkatlice izliyorlar. Bizde onlara layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.