10331,30%1,61
40,16% 0,21
46,86% -0,19
4305,67% 0,52
6833,05% 0,00
Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu önemli gün Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Anıtpark Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek çelenk sunma programıyla kutlanacak.
‘Kadın toplumu oluşturan en önemli halkadır’
Kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Kadının ilerlemesi sosyal adaletin bir şartı olmakla birlikte sadece bir kadın sorunu değildir. Kadın toplumu oluşturan en önemli halkadır. Günümüzün en büyük sorunlarından birisi kadına şiddet, kadın cinayetleri ve kadının toplumda hak ettiği değeri görmemesidir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bütün bu konular bir kez daha dile getirilecek. Kadınların toplumun en önemli halkası oldukları vurgulanacak. Cinayetlerde ve şiddetlerde hayatlarını kaybeden kadınlarımız dualarla anılacak. Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi de bugüne özel Gölcük’te bir program hazırladı. Gölcük’lü kadınların bir araya geleceği program yarın saat 14.30’da başlayacak. Programda Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirecek. Bizde gazetemiz adına bütün Kadınların bu güzel ve anlamlı günlerini kutluyor, gelecek günlerde Kadın Şiddetinin, Kadın Cinayetinin olmadığı bir Türkiye diliyoruz.
GFSD 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel fotoğraf sergisi açacak
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ‘Çalışan Kadınlar’ konulu Fotoğraf Sergisi’ni açacak.
Fotoğraf Sergisi ‘Çalışan Kadınlar’ konulu olacak
Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliğinden açılacak olan ‘Çalışan Kadınlar’ konulu fotoğraf sergisi 8 Mart Pazartesi saat 14.30’da Anıtpark’ta açılışı gerçekleştirilecek.
Gölcüklüler fotoğraf sergisine davet edildi
GFSD Başkanı İsmail İkiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel açılışını yapacakları Fotoğraf Sergisi’ne tüm dostlarını ve Gölcüklüleri davet etti.