DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağı durakları yenilendi AKILLI DURAK OLDULAR

Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağı durakları yenilendi

AKILLI DURAK OLDULAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağında bulunan duraklar yenilendi. Yenilenen duraklar akıllı durak oldular.

Geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen proje ile Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağı  yenilenmiş ve sürücüler tarafından oldukça beğenilmişti. Yenilenen kavşak ile birlikte durakların yerleri de biraz değişmişti. Yapılan çalışma sonrası bir süreliğine eski durak monte edilen kavşakta duraklar akıllı duraklar ile yenilendi.

Vatandaşlar oldukça memnun

Gün içerisinde oldukça fazla kullanılan durakların akıllı duraklar ile yenilenmesi vatandaşları da oldukça memnun etti.   Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Geçtiğimiz yıllarda  kavşağımız yenilenmişti ve yeni yolumuz oldukça güzel oldu. Fakat kavşak yenilendikten sonra bir süre durak alanlarımızda durak olmadığı için çok sıkıntı yaşamıştık. Daha sonrasında bu alanlara durak monte edilmişti ama eski duraktı. Şimdi duraklarımız  yenilendi ve akıllı durak oldu. yapılan çalışmadan ötürü yetkililere teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

  1. Надежда dedi ki:

    Hiç ta akilli deyil.. Çok kötü bunlar! Çelik oturaklar yazin ısınıyor, kışın dönüyor oturulmaz. Cam tavanda güneşten gölge yok. Yanlarda rüzgar, yağmur geçiyor. Reklam yüzünden yol gözükmüyor, illaki kalkıp bakacaksin otobüs geliyor mu diye. Mağlesef tüm izmit öyle oldu.