DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmenderespor sezon açılışını yaptı BAŞKAN SEZER: “BAŞARILAR DEĞİRMENDERESPOR”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Değirmenderespor’un sezon açılışına katıldı ve başarı dileklerini iletti.

Kocaeli Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak, 17 Nisan 2021’de başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de Gölcük’ü temsil edecek Değirmenderespor, Gölcük Belediyesi tarafından UEFA standartlarında yenilenen Değirmendere Stadı’nda, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara, kulüp yöneticileri ve Değirmenderespor’a gönül verenlerin katılımıyla sezon açılışını yaptı.

PIRIL PIRIL BİR SAHADA MAÇLARINI OYNAYACAKLAR

Başkan Sezer sezon açılışında yaptığı açıklamada: Değirmenederespor’un, Kocaeli Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak, 17 Nisan 2021’de başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de ilçemizi temsil edecek olması, kentimizin spor alanındaki gelişiminde önemli bir durumdur. Değirmenderespor’a destek olarak, maçlarını oynayacakları stadı, A’dan Z’ye UEFA standartlarında yeniledik. Pırıl pırıl bir saha da maçlarını oynayacaklar. Ben ilçemizin güzide ve köklü kulüplerinden olan Değirmenderespor’a yeni sezonda üstün başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.