DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı GÖLCÜK’TE YOKSUL AİLEYE KUCAK AÇTI

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı

GÖLCÜK’TE YOKSUL AİLEYE KUCAK AÇTI

Gölcük’te  ikamet eden bir aileye Gelecek Partisi Gölcük İlçe yönetimi sahip çıktı. Yönetim arasında toplanan giyecek, gıda  ve Ev Eşyası olmak üzere toplanan yarım malzemeleri  aileye teslim edildi.

Teşkilat olarak harekete geçtiler

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner  tespit edilen aileyi öğrenir öğrenmez sosyal politikalardan sorumlu Başkan Ergün Tunç dan bilgi aldı. Gölcüklü sevilen Şahin Demir ve Gülşen Öztürk’ün paylaşımını görür görmez yönetim olarak harekete geçerek görüşmelere başladı. Siyasi İşler Başkanı Ali ihsan Aydınlık Teşkilat Başkanı Yusuf Yalçın Teşkilat Başkan yardımcısı Kadri Öncel ailenin durumu içlerini burktuğunu söyleyerek 3 ceylan yavrumuz ve ailesi için Şahin Demir ve Gülşen Öztürk ile koordinasyon halinde çalıştık sonra bünyemizde görev yapan yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte ailenin çocuklarına giyecek,  gıda ve Ev Eşyası yardımlarını ulaştırdı.

 “Gelin bu yoksulluk gidişatına son verelim Gölcük’te bu duruma dur diyelim”

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner  yaptığı açıklamda, “Temin ettiğimiz bu malzemeleri yönetimiz ve iki güzel yürekli Gölcük sevdalısı Şahin bey ve Gülşen hanım aracılığıyla aileye ulaştırdık.   Aile Artık Sosyal politikalar başkanımızın proje kapsamındaki Kardeş ailemiz oldular. Bundan sonrada yanlarındayız.  Üzüntüm çok Gölcük Sevdalılarını Birlikteliğe davet ediyorum. Siyasi çekişmeleri bir kenara koyalım. Gölcük’te bir tane yoksul aile kalmasın diyerek mücadele edelim. İlçe yönetimimde koca yürekli arkadaşlarım var. Bu arkadaşlarımızla birlikte yardıma muhtaç aileler ve kardeşlerimize desteklerimizi sunuyoruz. Gelin bu yoksulluk gidişatına son verelim Gölcük’te bu duruma dur diyelim. Gölcük’te yoksulluk ve muhtaçlık  her geçen gün artıyor. Gözlerimizi kapatmayalım. Siyasi söylemler ile görmemezlikten gelmeyelim kimseden çekinmeyelim Gölcüklü hizmeti ile çalışanın her zaman yanında olur hangi siyasi parti olursa olsun alkışlar.   Gölcüklüler merhamet dolu kalpleri ile soğuk bir yuvayı ısıtma gayesi içerisinde her zaman olabilir . Yokluk ve Yoksulluk var ise birlik var Birlik var ise varlık var, huzur var, bereket vardır. Bu vesile ile Başta değerli şahin demir kardeşimize , Gülşen Öztürk hanım efendiye desteklerini esirgemeyen  tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.