DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde GECE EKİBİ İLE TEMİZLİK HİZMETİNDE KESİNTİ YOK

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde

GECE EKİBİ İLE TEMİZLİK HİZMETİNDE KESİNTİ YOK

Gölcük Belediyesi’nin en fedakarca çalışan ekibi olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gün mesaisinin sona ermesinin ardından sokakları boş bırakmıyor ve ikinci vardiya ile Gölcük genelinde temizlik çalışmalarına devam ediyorlar.

Tüm dünya gibi ülkemizide etkisi altına alaln Covid- 19 pandemisinde yoğun bir tempoyla çalışan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gündüz mesaisinin sona ermesinin ardından ikinci vardiya ile Gölcük genelinde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Ekipler yaptıkları çalışmalar ile de Gölcük halkının takdirini toluyorlar.

“Devamlılık esaslı çalışıyoruz”

Gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay yaptığı açıklamada, “ Mesai sonrası sokaklarımızı boş bırakmıyor çalışmayı ikinci vardiyaya teslim ederek devamlılık esaslı çalışıyoruz. İkinci vardiya ekiplerimiz ile, belirlenen güzergahlarda bulunan çöplerin düzenli olarak alımları yapılıyor. Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu merkezi yerlerde bulunan tüm çöp sepetleri ve çıkarılan atıklar aynı gündüzde olduğu gibi alinip temizliği yapılıyor. Pazar yerlerinin temizliğine destek veriyor ve en önemlisi zamansız oluşan kirlilik için sizden gelen talepleri en kısa sürede gideriyoruz. Temizlik ile ilgili tüm durumlar için bizleri günün her saati arayabilir,talebinizi iletebilirsiniz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.