DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te 16 Bin 150 öğrenci yüz yüze eğitime başladı ÖĞRENCİLER OKULLARINA KAVUŞTU

Gölcük’te 16 Bin 150 öğrenci yüz yüze eğitime başladı

ÖĞRENCİLER OKULLARINA KAVUŞTU

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ilçemizde kademeli olarak yüz yüze eğitime başlandığını açıkladı.  Müdür Mert yaptığı açıklamada, ilçemizde ilkokulların tamamı ile 8. ve 12. Sınıfların yüz yüze eğitime başladığını, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki uygulama sınıfları ile Ortaokul bünyesindeki Anasınıflarında , Özel eğitim okulları ve özel eğitim sınıfı bulunan okullarda eğitim gören öğrencilerin de yüz yüze eğitime başladıklarını açıkladı. İlçemizde 16 Bin 150 öğrenci yüz yüze eğitime başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz akşam Kabine Toplantısı’nın ardından Kocaeli genelinde okulların kademeli şekilde açılacağını açıklamıştı. İlçemizde de okullar kademeli yüz yüze eğitime başladı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert yüz yüze eğitime başlayan okullar ve öğrenciler hakkında bilgi vererek Gölcük’te  ilkokulların tamamı, 8. ve 12. Sınıflar, Ayrıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki uygulama sınıfları ile Ortaokul bünyesindeki Anasınıflarında yüz yüze eğitime başladığını, yine Özel Eğitim okulları ile özel eğitim sınıflarında  yüz yüze eğitime başladığını açıkladı.

Sınıflar iki gruba ayrılacak

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert yaptığı açıklamada, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamanın ardından okulların kademeli bir şekilde açılacağı yönünde yaptığı açıklamanın ardından, Milli Eğitim Bakanlığımızın da yapmış olduğu okullarda yüz yüze eğitime başlama çalışmasının ardından ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizlerde gerekli çalışmaları tamamladık ve ilçemizde kademeli olarak yüz yüze eğitime başladık. İlçemizde bulunan ilkokulların tamamında bulunan 9 Bin 670 öğrenci, 8 . sınıflarımızda bulunan 2 Bin 2016 öğrenci, 12. Sınıflarımızda bulunan 1882 öğrenci yüz yüze eğitime başladı. Ayrıca  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde ki uygulama sınıfları ile Ortaokul bünyesindeki anasınıflarında  2 Bin 242 öğrenci ile yine özel eğitim Okulları ile özel eğitim sınıflarında  250 öğrencimiz yüz yüze eğitime başladı. Okullarımızda eğitimlerimiz ilk dönemde olduğu gibi iki gruptan oluşarak yapılacak. İlk grubumuz pazartesi ve Salı günü ikinci grubumuzda Perşembe ve Cuma günü yüz yüze eğitim görecek. 5.,6., ve 7. sınıflarımız ile 9. 10. Ve 11 sınıf öğrencilerimiz uzaktan eğitim ile eğitimlerine devam edecekler.  Okullarımızda gerekli tüm tedbirler alınmış durumda. Tüm temizlik ve hijyen çalışmalarımız yapıldı. Okula gelen öğrencilerimiz teker teker kontrol edilerek okula alınacak. Yapılacak olan yeni açıklamaya göre yüz yüze eğitim programımızı yeniden güncelleyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.