DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te sokak hayvanları çok şanslı

İlçemizin en aktif derneklerinden olan Kocaeli Can Dostları Hayvanlar & Doğa İçin Organizasyon Derneği önderliğinde yapılan etkinlikler ile Gölcük’te sokak hayvanları aç kalmıyor.

Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle sokak köpeklerine yönelik hazırlanan besleme alanı başta olmak üzere Gölcük’ün belirli noktalarına monte edilen besleme alanları sayesinde Gölcük’te sokak hayvanları oldukça şanslı. Dernek üyeleri ve belediye personeli başta olmak üzere hayvanseverler tarafından beslenme alanlarına bırakılan mamalar sayesinde sokak hayvanları aç kalmıyor.

Yavru köpekler sahiplendiriliyor

Kocaeli Can Dostları Hayvanlar & Doğa İçin Organizasyon Derneği önderliğinde ilçemize kazandırılan beslenme alanında sokak köpekleri dernek üyeleri başta olmak üzere Belediye personeli ve Gönüllü veterinerler tarafından düzenli olarak bakımdan geçiyor ve güvenli bir alanda hayatlarını sürdürmeye devam ediyorlar. Dernek yönetimi tarafından ayrıca anne sütünden ayrılan yavrular sahiplendirilerek yeni yuvalarına kavuşturuluyor.

“Satın almayalım sahiplenelim”

Dernek Başkanı Sibel Erdem gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında yaptığı açıklamada, “Kocaeli Can Dostları Hayvanlar & Doğa İçin Organizasyon Derneği olarak Gölcük’te tüm dostlarımıza el uzatmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bize en büyük desteği veren Gölcük Belediyesi’ne, gönüllü veterinerlerimize ve dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Dernek üyelerimiz her gün beslenme alanımızda beslenme, tedavi ve temizlik faaliyetlerimiz aksatmadan sürdürmekte. Ayrıca belirli noktalarda bulunan beslenme alanlarımıza   düzenli olarak mamalar bırakarak sokaklarda yaşayan canlarımıza bu zor günlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Derneğimiz yaptığı faaliyetler ve ürettikleri projelerle ilimizde sokak hayvanlarına candost olmaya devam ediyoruz. Bu konuda bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi kedi ve köpek konusunda para ile almak yerine sahiplenelim sokaklardan bir canımızı kurtaralım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.