DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK’TE YENİ BİR SOSYAL YAŞAM ALANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

GÖLCÜK’TE YENİ BİR SOSYAL YAŞAM ALANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Gölcük’te bir dönem enkaz döküm sahası olarak kullanılan, Gölcük Belediyesi Rahvan At Yarışı Tesisleri’nin altında, Koray Aydın Parkı’nın hemen üstünde, Örcün Mahallesi sınırları içinde yer alan Gölcük Millet Bahçesi’nin yapımına başlandı.

GÖLCÜK MİLLET BAHÇESİNDE NELER VAR?

Gölcük Millet Bahçesi, 56.000 m2 alana sahip olacak ve doğal zenginlikleriyle, Gölcüklülerin nefes alacağı bir yaşam alanı olacak.Ayrıca millet bahçesinde; Millet Kıraathanesi, Çınar Meydan, Çocuk Oyun Alanı, Fitness Alanı, Şifalı Bitkiler Bahçesi, Lalezar Bahçesi, Gülizar Bahçesi, Etkinlik Çayırı, Bisiklet Yolu, Koşu Yolu, Sağlıklı Yaşam Parkuru, Gezinti Yolu, Kameriyeler, Oturma Basamakları, Oturma Noktaları, Etkinlik Çayırı, Afet Toplanma Yeri, Meşe Korusu, Kayın Korusu gibi birçok doğal, kültürel ve sportif alan yer alacak. Millet Kıraathanesi 560 m2 kapalı alana sahip olacak ve bünyesinde; kafetarya, kütüphane ve benzeri sosyal ihtiyaç alanları yer alacak.

BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Sezer ilk kazmanın vurularak çalışmaların başladığı Gölcük Millet Bahçesi ile ilgili yaptığı açıklamada: “Gölcüklülere müjdeli bir haber vermek istiyorum. Gölcük’ümüze yeni bir sosyal yaşam alanı kazandıracak olan, Gölcük Millet Bahçesi Projemizde çalışmalar başladı. Bir dönem enkaz döküm sahası olarak kullanılan; Gölcük Belediyesi Rahvan At Yarışı Tesisleri’nin altında, Koray Aydın Parkı’nın üstündeki bölgede yer alan Gölcük Millet Bahçesi ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere, emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.