DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hürriyet Parkı’nın görüntüsü içler acısı halde

Gölcük Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Hürriyet Parkı adeta acınası halde. Park’ın zemininde yer alan çukurlar ve parktaki çöpler gözlerden kaçmazken, oyun grupları da bakımsız halde duruyor. İlkbahara girdiğimiz bugünlerde yaz ayları öncesinde bakım yapılması gerekiyor.

Parkın içi oldukça kötü durumda

Kavaklı Mahallesi’nde bulunan ve güzel havalarda çocukların tercih ettiği nokta olan Hürriyet Park’ı yenilenmeyi bekliyor. Parka uzun zamandır bakım yapılmadığı için parkın içi oldukça kötü durumda. Sokak köpeklerinin parkın zemininde oluşturduğu çukurlar çocuklar için risk oluştururken, kötü bir görüntü ortaya çıkartıyor.

‘Parka yapılacak bakım çocuklar için güzel bir hediye olur’

Mahalle Sakinleri yaz ayları öncesinde parka bakım yapılması gerektiğini belirtirken, parka gelişigüzel atılan çöplerde oldukça sağlıksız bir ortam oluşturuyor. Parka bakım yapılmasını isteyen bazı vatandaşlar, ‘Hürriyet Parkı’nın hali adeta içler acısı durumda. Park kesinlikle en baştan yenilenmeli. Zeminde oluşan çukurlar, yerlere atılan gelişigüzel çöpler, oyun gruplarının üzerine yazılan yazılar kötü bir görüntü yansıtıyor. Umarız belediyemiz bu parka güzel bir bakım yapar, yapılacak bu çalışma yaz ayları öncesinde çocuklar içinde güzel bir hediye olur’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.