DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana gelen kazada ANNE VE OĞLU YARALANDI

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana gelen kazada

ANNE VE OĞLU YARALANDI

Gölcük güne peş peşe yaşanan trafik kazaları ile başladı. Amiral Sağlam Caddesi’nde bir yayaya araba çarpmasının ardından  Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde motor ile özel otomobil kaza yaptı. Kazada motor sürücü ve arkasında oturan annesi  yaralandı.

Motor ile özel otomobil kaza yaptı

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Merkez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında Motor ile özel otomobil kaza yaptı. Seyir halindeki Motorun sürücüsü ve arkasında oturan annesi  yaralanarak hastanelik oldular.

Motor sürücüsünün kolu kırıldı

Motor sürücüsü O. A. E ile yanında bulunan annesi G. E. Kavaklı istikametine gitmekte iken yoldan çıkmakta olan Hasan K’nin idaresindeki  özel otomobil’e çarptı. Kaza sonrasında ana oğul yaralanırken çevredeki vatandaşların 112 çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildiler. 112 sağlık ekipleri kazada yaralanan anne ve oğluna olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine sevk edildiler. Kazada motor sürücüsü O. A. E kolunda kırık meydana geldiği öğrendi. Anne ve oğlunun hayati tehlikeleri bulunmuyor. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.