DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP İlçe Teşkilatı köy köy gezerek KIRSAL MAHALLE KANUNUNU ANLATTILAR

MHP İlçe Teşkilatı köy köy gezerek

KIRSAL MAHALLE KANUNUNU ANLATTILAR

MHP Gölcük ilçe teşkilatı Belediye Meclis Üyesi Savaş Torak önderliğinde köy köy gezerek Kırsal Mahalle kanunu hakkında köy muhtarları ve köy sakinlerine bilgi verdiler.

Hasaneyn, Ferhadiye ve Nüzhetiye ziyaret edildi

Gölcük Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak, köy muhtarlarını ve köy sakinlerini ziyaret ettiler. Programa Gölcük MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve İlçe yönetimide katılım gösterirken   ziyaretlerde kırsal mahalle statüsü ile ilgili bilgileri muhtarlara ve köy halkına aktardılar.Gölcük Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak önderliğinde gerçekleştirilen programda ilk ziyaret edilen köyler Hasaneyn, Ferhadiye ve Nüzhetiye köyü oldu.

“Bizim tek görevimiz halkımızı mutlu etmektir”

Gerçekleştiridkleri ziyaretler ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Toprak, “Hizmet etmek, bizim görevimiz. Görevimizin hakkını vermek için çabalıyoruz. Bizler de yaptığımız işin en iyisini yapmaya çabalıyoruz. Ecdadımızın emaneti olan Gölcük’e hizmet etmek bize onur ve şeref veriyor. Mecliste verdiğim sözü tutuyorum, bizim tek görevimiz halkımızı mutlu etmektir.  Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair 7254 Sayılı Kanun’un 10. maddesi ile başvuru yapmak şartı ile köy statüsü değiştiğini bu kanuna göre,  vatandaşlara yararlı olacak bu kanunun vatandaşlara anlatılması gerektiğini için köy köy gezerek, muhtarlarımız ve köylülerimize haklarını anlatarak taleplerini almak için buradayız ”dedi.

Ziyaretler devam edecek

Gölcük Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak açıklamalrının sonunda , “saha çalışmalarımız ve köy ziyaretlerimiz devam edecek.  Vatandaşlarımızı bilgilendirmek için,  yararlı olacak bu kanunun köy köy gezerek, muhtarlarımız ve köylülerimize haklarını anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.