DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen,

‘HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “AK Parti kademeleri böyle durmaya alışık değil, bir an önce sahaya çıkmayı bekliyoruz” dedi.

Şehitlerimize rahmet diledi

Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “Hakkari’de terör örgütü PKK’ya düzenlenen operasyonda şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Haluk Serhat Aldemir’e ve Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek Harekatı’nda şehit olan kahraman askerimiz P. Uzm. Çvş. Aygün Çakar’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailemize ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Ayrıca Kartepe İlçe Başkanımız Sadık Yılmaz’ın Babası Zihni Yılmaz ağabeyimize rahmet Sadık Başkanımıza, Yılmaz Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Rabbim mekanını cennet etsin inşallah” dedi.

“Toplantılarımızı videokonferans yöntemiyle gerçekleştiriyoruz”

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Haftanın anlamına binaen Çanakkale Kara Savaşları’nın 106. yıl dönümünde, vatan toprağını müdafaa eden şehitlerimizi, gazilerimizi ve bütün kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyorum. Pandemi sürecinin olumsuz koşulları nedeniyle tüm kademelerde toplantılarımızı videokonferans yöntemiyle gerçekleştiriyor bir araya gelmiyoruz. Ziyaretlerimizi de bayram sonrasına erteledik. Şahsen kendim ilçe teşkilatımızda çalışmalarımı sürdürüyor, kurallara riayet ederek hemşehrilerimizle görüşüyorum. AK Parti kademeleri böyle durmaya alışık değil, bir an önce sahaya çıkmayı bekliyoruz” dedi.

“Milletvekillerimiz Zeybek ve Yaman’ı tebrik ediyorum”

Başkan Seymen son olarak, “Sözlerime son verirken Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olan Sayın Derya Yanık’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Sayın Vedat Bilgin’e ve Ticaret Bakanı olan Sayın Mehmet Muş’a yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Ayrıca yeni dönemde Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevine getirilen MKYK Üyemiz, Milletvekilimiz Sayın Av. Emine Zeybek ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine devam eden Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman’ı tebrik ediyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerime sağlıklı ve bereketli haftalar diliyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.