DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘ATANMIŞ DRAGHİ CUMHURBAŞKANIMIZI AĞZINA ALAMAZ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

‘ATANMIŞ DRAGHİ CUMHURBAŞKANIMIZI AĞZINA ALAMAZ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik söylemleri nedeniyle İtalya Başbakanı Mario Draghi’ye tepki gösterdi.

‘Milletimizin başı sağ olsun’

Başkan Seymen, ‘Geçtiğimiz hafta Suriye’de Zeytin Dalı Harekat bölgesinde PKK/YPG terör örgütünün hain saldırısında şehit olan iki kahraman Mehmetçiğimize ve Konya’da eğitim uçuşu sırasında kaza yapan Türk Yıldızları’na ait NF-5 tipi uçakta şehit olan kahraman pilotumuza Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Sınırlarımızda kurulmaya çalışılan terör koridoruna müsaade etmemek için gerekirse kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Şanlı Türk ordusu teröristlerin ve hainlerin hayallerini suya düşürmeye devam edecek’ dedi.

‘Cumhurbaşkanımız’a diktatör benzetmesi akla hayale sığmıyor’

Seymen, ‘Gün geçmiyor ki bir mesnetsizliğe şahit olmayalım. Bunun son örneği de çöküşte olan Avrupa’nın çöküşte olan ülkesi İtalya’dan geldi. Atanmış İtalya Başbakanı Draghi bir açıklamasında liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız’a diktatör diyerek zihniyle dili arasında herhangi bir bağlantı olmadığını ispatlamış oldu. Bir atanmışın, halkın yüzde 52’sinin oyunu alarak Devletinin başında görev yapan, demokrasinin örneği olan seçilmiş Cumhurbaşkanımız’a diktatör benzetmesi akla hayale sığmıyor. 1994 Belediye seçimleri 2002’den bu yana girdiği bütün seçim ve referandumları kazanmış, demokrasinin tecellisinin ülkemizdeki en somut örneklerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör demek Draghi’nin beyninde çalışan hücre sayısının azaldığının işaretidir. Kendisine tedavi öneriyor, acil şifalar diliyorum. Aklı başında olan hiç kimse Recep Tayyip Erdoğan’ın demokrasi anlayışına dil uzatmaz’ diye konuştu.

‘Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz’

Çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Seymen, ‘Geride bıraktığımız hafta İlçe Teşkilatımızla yine gündemi yoğun geçirdik. Kadın Kollarımızın düzenlemiş olduğu “Çevre yeşillensin çocuklar şenlensin” sloganıyla gelecek nesillerimize daha yeşil bir Türkiye bırakabilmek için İpekyolu parkına meyve fidanlarımızın dikimini gerçekleştirdik. Programa Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Fikret Ormancıoğlu, Kadın Kolları İlçe Başkanımız Sayın Saime Yelken ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Tarık Karayel ve yönetimi ve İpekyolu mahalle teşkilatımız katılım sağladılar. Ayrıca İlçe yöneticilerimiz ile birlikte Polis Teşkilatımızın kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kavaklı Narkotik Şubesi, Gölcük Merkez Karakolu ve Değirmendere Karakolu’na ziyaretler gerçekleştirdik. Bu vesileyle Ülkemizin her bir köşesinde başarılı çalışmalar yürüten, gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan tüm emniyet mensuplarımızın polis haftasını kutluyorum. Bu cennet vatan uğruna can vermiş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’

‘Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan’

Tüm İslam Aleminin ve Gölcük Halkının Ramazan ayını kutlayan Başkan Seymen, ‘2021 yılının Nisan ayında başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı geldi. Bereket, bolluk ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı bu kutlu ayda, sabır ve huşu içinde tutulan oruçlarımızın ve yapılan tüm ibadetlerimizin Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyor, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini bulunduran Ramazan Ayının ilçemize, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerime sağlıklı ve bereketli haftalar diliyor saygıyla selamlıyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.