DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Çetin Seymen’den 23 NİSAN MESAJI

AK Parti İlçe Çetin Seymen’den 23 NİSAN MESAJI

AK Parti İlçe Çetin Seymen’den

23 NİSAN MESAJI

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen 23 Nisan Ulısal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Seymen, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıldönümünü ve geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını”  kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

“Gurur ve onurunu yaşıyoruz”

Başkan Seymen yayınladığı mesajda, “ Aziz Milletimizin bağımsız yaşama ülküsü ile kendi azim ve kararlılığıyla kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıldönümünü ve geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını”  kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. İstiklal Mücadelemizin başlangıcından Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yoldaki en önemli dönüm noktası, bağımsızlık yolunda ortaya koyulan sarsılmaz irade, imkânsızlıkları aşan birlik, beraberlik, istiklâl aşkı ve inancının simgesi Yüce Meclisimiz; “Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesi ile çıktığı yolda vatan toprakları uğruna büyük bir mücadele vermiş ve istikbaline sahip çıkmıştır.

“Tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyorum”

Bu bakımdan 23 Nisan 1920 tarihi, milletimizin önemli günlerinden birisi olmanın yanında, milletimizin her zaman en büyük güçlüklere bile kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğinin, her güçlüğü onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz milletimize hizmette bulunan ve ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını, bedenlerini vatan toprağına katık eden aziz şehitlerimizi, aramızdan ayrılan şanlı gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.