DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başiskele’de Bayanlara Yönelik Yeni Spor Merkezi

Başiskele’de Bayanlara Yönelik Yeni Spor Merkezi

Başiskele’de Bayanlara Yönelik Yeni Spor Merkezi

Başiskele’de sağlıklı ve zinde yaşamı önemseyen Başiskele Belediyesi, erkeklere ve kadınlara ayrı ayrı hizmet verdiği spor merkezlerine bir yenisini daha ekliyor.

“Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla Başiskele’nin dört bir köşesinde hizmete açılan spor merkezleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken ilçeye yeni bir spor merkezi daha geliyor. Atakent Mahallesi’nde Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu yanında daha önce restoran olarak kullanılan binada büyütme ve tadilat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başiskele Belediyesi’nin kendi mülkü olan binada yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla Atakent Mahallesi Bayan Spor Merkezi olarak hizmete açılacak. Başiskele’de spora, sağlıklı yaşama, gençlere ve kentin baş tacı kadınlara büyük değer veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de Atakent Mahallesi Bayan Spor Merkezi’nde devam eden çalışmaları büyük bir titizlikle yakından takip ediyor. İlçedeki her bir çalışmayı adım adım takip eden Başkan Özlü, ilçenin yeni spor merkezindeki çalışmalar hakkında yetkili ekibinden bilgi aldı.

BAŞKAN ÖZLÜ: KADINLARIMIZ, BEDENEN VE RUHEN SAĞLIKLI OLMALI

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Kadınlarımız bizim başımızın tacıdır. Annemiz, eşimiz, kızımız… Kadınlarımız evlerimizin direği. Evimizin direği ne kadar sağlıklı ve güçlü olursa evlerimiz de sağlam olur. Bu yüzden kadınlarımız, bedenen ve ruhen sağlıklı olması gerekir. Bunun için kadınlarımızın huzurla ve güvenle spor yapabilmeleri adına bu güzel tesisi en kısa zamanda bölge sakinlerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla spor merkezlerinin tam kapasite hizmet veremediğini söyleyen Başkan Özlü, “Başiskeleli hemşehrilerimizin sağlığı için pandemi sürecinde spor merkezlerimiz tam kapasite hizmet veremedi. Ancak önümüzdeki süreçte pandemi koşulları da elverirse inşallah yeniden vatandaşlarımız spor merkezlerimizi dolduracak ve sporlarını gönüllerince huzur içinde yapabilecekler.” diye konuştu.

FERAH VE NEZİH ORTAMDA SPOR YAPMA İMKANI

Atakent Mahallesi Bayan Spor Merkezi’nde bayanlar ferah ve nezih bir ortamda pilates, aerobik, fitness ve step yapabilecek. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.