DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar KISMİ DEĞİL TAM KAPANMA LAZIM

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar KISMİ DEĞİL TAM KAPANMA LAZIM

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar

KISMİ DEĞİL TAM KAPANMA LAZIM

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, koronavirüsü ile mücadele ve kısmi kapanma süreci hakkında bugün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar alınan kısmı tedbirler yerine tam kapanma ile virüsten daha kolay  kurtulabileceğimizi ifade etti.

Şehitlerimize rahmet diledi

Sözlerine şehit haberi ile başlayan Başkan Akpınar, “Irak’ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine gece saatlerinde düzenlenen roketli saldırı sonucunda, atılan 3 roketten 1’i üs bölgesine, diğer 2’si köy içerisine düşmüş ve bir kahraman askerimiz şehit oldu, köyde yaşayan bir çocuk da bu saldırıda yaralandı. Kahraman askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

“Covid-19’u hafif bir şekilde geçirdim ve atlattım”

Başkan Akpınar, sözlerine devam ederek “Geçtiğimiz günlerde ben de Covid-19 virüsüne yakalandım ve 10 gün karantinada kaldım. Şükür ki kurtulduk. Herhangi bir zorluğunu, sıkıntısını çekmedim. Rahat bir şekilde bu hastalığı atlattık. Darısı şu an bu illetle mücadele eden bütün vatandaşlarımızın üzerine olsun. Hamd olsun herhangi bir zorluk yaşamadan atlattım. Bu süreçte arayan, soran, sosyal medyadan geçmiş olsun temennilerini ileten, kısacası manevi desteğini hissettiren tüm sevenlerimizden, soranlarımızdan, eşimizden ve dostumuzdan Allah razı olsun. İnanın bu musibetten birlikte düşünürsek çok daha çabuk ve çok daha hızlı, emin bir şekilde kurtulacağız. Her türlü kurtulacağız ama birlik olursak, kurallara uyarsak ve herkes kendi kontrolünü sağlarsa bu illetten çok daha kısa sürede kurtulup eski güzel günlerimize kavuşacağız” dedi.

“Müslüman kardeşlerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum”

Açıklamasını sürdüren Başkan Akpınar, “Mübarek Ramazan ayına girdik. Ben bu kapsamda tüm hemşerilerimizin, yurttaşlarımızın, Müslüman kardeşlerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bu ayda yardımlaşmayı, eşe, dosta, akrabaya, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi unutmayalım. Ramazan ayının manevi ruhunu hep birlikte yaşayabilmek adına üzerimize düşen görevleri yapalım. Bayrama birlikte kavuşma ümidi ile herkesi Allah’a emanet ediyorum, selamlarımı sunuyorum” dedi.

“Üç hafta boyunca tam kapanma yapılması ile birlikte, tek kalemde bu virüsten kurtulmuş oluruz”

Kısmi kapanma konusuna değinerek sözlerine son veren Başkan Akpınar, “Korona virüsü ile mücadelede, Ramazan ayı itibariyle kısmi kapanma yapılacağı ifade edildi ve tedbirler arttırıldı. Benim bu konudaki fikrim daha farklı. Üç hafta boyunca tam kapanma yapılması ile birlikte, tek kalemde bu virüsten kurtulmuş oluruz. Bence bu şekilde bir önlem alınmalı. Bu şekilde bir tedbir alınması durumunda belki bir süre sıkıntı çekilir ama rahat bir şekilde yaşamaya devam etmiş olur, hastalıktan da kurtuluruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.