DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bu Günün Çocuklarıyla, Barışın, Huzurun ve İstikrarın Kaynağı Olmaya Devam Edeceğiz

Bu Günün Çocuklarıyla, Barışın, Huzurun ve İstikrarın Kaynağı Olmaya Devam Edeceğiz

Bu Günün Çocuklarıyla, Barışın, Huzurun ve İstikrarın Kaynağı Olmaya Devam Edeceğiz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Gültepe İlkokulu Müdürü Aşkın İril,  Öğretmen Funda Şumuer ve öğrenci Elif Sude Kocaman, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.

Vali Seddar Yavuz ziyarette yaptığı konuşmalarında; Dünya üzerinde tarih sahnesine çıktığı zamandan bu yana saygınlığını hiçbir dönemde yitirmemiş, kendi bağımsızlığından ödün vermediği gibi kimsenin de bağımsızlığına ve yaşama hakkına göz dikmemiş bir milletin evlatları bugün Türk Bayrağının altında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile milletler topluluğunun saygın bir üyesi olarak varlığını muhafaza etmektedir.  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, ülkemizi işgal etme teşebbüsleri karşısında Aziz Milletimizin egemenliği eline aldığı, vatanına sahip çıktığı, bir dönüm noktasını ifade etmektedir.

Bütün dünya çocuklarının bayramlarını kutlayan Vali Yavuz; “Geçmişte olduğu gibi gelecekte de yeryüzünde barışın, huzurun ve istikrarın kaynağı olmaya bu günün çocukları ile devam edeceğimizin bilincinde olmalıyız. Bu vesile ile bütün dünya çocuklarının; savaşın, çatışmaların, kavgaların olmadığı, çok daha güzel, huzurlu, sağlıklı, çok daha neşeli bir dünyada yaşamaları temennisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. dedi.


Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Vali olan Gültepe İlkokulu öğrencisi Elif Sude Kocaman yaptığı açıklamada;  “Koronavirüs nedeniyle okulumuza gidemiyoruz ve ben okulumu çok özledim. Lütfen herkes kurallara uysun. Bir an önce okuluma gitmek ve arkadaşlarımı görmek istiyorum.” diyen Elif Sude Kocaman’a, Vali Yavuz teşekkür ederek, hediye verdi.


Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz, 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramı nedeniyle ziyaretine gelen konukları ile günün anısına fotoğraf çekildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.