• BIST 100

    9938,07%2,28
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın iki yılını değerlendirdi KOCAELİ’YE DEVASA HİZMETLER

Foto Galeri 13.04.2021 12:30:33 0
Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın iki yılını değerlendirdi KOCAELİ’YE DEVASA HİZMETLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Sekapark’ta bulunan Kongre Merkezi’nde 2 yılını değerlendirdi. Toplantıya davetli sayısı Coronavirüs tedbirleri nedeniyle kısıtlı tutuldu.  Başkan Büyükakın,  toplantıda  ‘Sevdamız Kocaeli, 2 altın yıl’ sloganıyla önemli mesajlar verdi.  Geçen iki yılda Büyükşehir, Tahir Büyükakın’ın başkanlığında tamamlanan 226 ve devam eden 85 eser ve hizmetle Kocaeli’ye yaklaşık 4 milyar TL’lik yatırım yaptı.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve basın mensupları katılım sağladı.

Toplantıya Başkan Büyükakın’ın Kocaeli’ye yaptığı çalışmaların yer aldığı sunum ile başlandı. Akabinde kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, önemli açıklamalarda bulundu.

‘İki yıllık görevimizde hiç durmadık’

Başkan Büyükakın, ‘Biz koltuğa oturacağımız zamanı değil, kalkacağımız zamanı düşünerek ”hareket edeceğiz’ dedik ve bunu yaptık. Ölüm günü geldiğinde, her şey bittiğinde her şey anlamsız. Öyleyse gün içerisinde bizlere çok kıymetli gelen hayatımızı heba etmeye zaman zaman hatalar yaptığımız şeylerin hiçbir anlamı olmadığını düşünerek işlerimizi yapıyoruz. Allah biliyor bizler bunu aklımızdan çıkartmıyoruz. Seçim süreci 100 gün devam etti. Yaklaşık 4 ay sahada çalıştık. Sonra vatandaşımızın güzel teveccühü ile koltuğa oturduk. Bundan sonra bu hayat şehrimizde adanan bir hayat olduğu şuurunu kendimize şiar edildik. Bizim iki rıza makamımız vardır.Birincisi Allah’ın rızası, ikincisi vatandaşlarımızın rızası. Bizler bu iki rıza makamını asla aklımızdan çıkartmadık. Bizler geçen 2 yıllık süreçte gece gündüz demedik, yaz kış demedik. Bu iki yıl zarfında tatil bile yapmadık.Çoluğumuzu çocuğumuzu eşimizi ihmal ettik, sosyal hayatlarımızdan fedakarlık yaptık. Çünkü biz halkımıza söz verdik. Biz uykumuzdan ve hayatımızdan taviz vererek, çalışmalarımızı sürdürdük. İnanıyorum ki hem Allah’a hem de halkımıza hesap vereceğimi düşünüyorum. Tevazu ve samimiyetle çalışıyoruz. Gerçekten çalıştık ve bu iki yılık zaman zarfında hiç boş durmadık.’

‘Diğer belediyeler pandemiye hazırlıksız yakalanırken bizim depomuz doluydu’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Büyükakın, ‘Kulağımızı tüm kem sözlere kapadık. Biz hep birleştirmeye, buluşturmaya, sevgide buluşmaya çalıştık. Gereksiz tartışmaların içinde olmamaya var gücümüzle gayret ettik. Bu iki yıllık bütün zorluklara rağmen elhamdülillah karşılığımızı aldık. Biliyorsunuz geçen sen 11 Mart’ta ilk pandemi ile tanıştık. Pandeminin ilk çıktığı vakalar ilgili makamlar tarafından açıklanmıştı. Biz o süreçten beri tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. Birçok belediye dezenfektan ve hijyen maddeleri bulma gayetine düşmüşken, bizim depolarımız doluydu. Biz hazırlıklarımıza başlamıştık. Biz ne kadar hazırlıklı olalım risk taşıyordu. İlk sene değerlendirme toplantısını bu seneye ertelemiştik. Şüphesiz pandemi süreci hala devam ediyor. Fakat bu virüs hakkında eskiye göre daha çok şey biliyoruz. Sıkıntılar var. Dünyanın her yerinde sıkıntı var. Ama Türkiye yoluna emsalleri ile kıyaslandığındaoldukça başarılı bir şekilde devam ediyor.Ve elhamdülillah önümüzdeki süreçte güzel günlerin yakın olduğunu söylemekte mümkün. Ama bunları söylerken tedbirleri elden bırakmamak gerekiyor. Pandemi sürecinde ne yazık ki ekonomik şoklarla karşı karşıya kaldık. Belediyelerde bu şoklardan nasibini aldı. Bugün nereden geldiğimizi zorluklarımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Özellikle geçtiğimiz bir yılda fırtınalı bir ortamdan geçtik. Ama gerçek kaptan fırtınalı denizlerde gemisini karaya yanaştırandır. Türkiye’nin en çok eser ve proje bırakan belediyesi olduk. 2 yılda 226 eser ve projeyi, toplam 2.3 milyar TL’lik hizmeti hayata geçirmeyi başardık. Asla bu rakamlar şişirilmiş rakamlar değil. Oldukça mütevazi davrandık. Neyse onu söyledik. Daha da önemlisi bunca işimizi yaparken, çalışan sayımızı arttırmamayı, hatta biraz azaltmayı da başardık. Biz göreve geldiğimizde 11 bin 65 personelimiz var. Şimdi 10 bin 850 personelimiz var. Mali disiplinimizi güçlendirdik. Popülüzme de kapılmadık. Yerin altına yatırım yapmak yerine yerin üstüne makyaj yapalım demedik. Çünkü bizim halkımıza sözümüz var. Normalde alt yapıya giren belediye başkanlarına pek akıllı gözüyle bakmazlar. Çünkü alt yapı projelerinin bazı riskleri vardır. Ama biz bu riske girerek, alt yapı projelerimizi de yaparak, başarıya ulaştık’ dedi.

‘Şehrimizin sigortası Büyükşehir Belediyemizdir’

Açıklamalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, ‘Şu ana kadar abartmadan söylüyorum, kasamızda 550 milyon TL biriktirmeyi de başardık. Pandemi çok kötü duruma giderse diye paramızı da biriktiriyoruz. Eğer işler kötüye giderse vatandaşımıza 1 yıl rahat rahat bakarız. Mali yapımız çok güçlü Allah’a şükürler olsun. Şehrimizin sigortası kötü günlerimizde Büyükşehir Belediyesi’dir. Özetle geçtiğimiz 2 yıl şehrimizin yatırım ve projelerine hız kesmeden devam etmeyle, mali disiplini gözle görülür şekilde güçlenmeyi, zorlu süreçler için mali birikimlerimizi sağladık. 2 yılı krizi fırsata çevirdiğimiz süreç olarak tanımlayabiliriz. Bu sunumu yaparken gerçekten çok zorlandık. Bir çok projenin ihalesi eli kulağında. Mesela teleferik projesinin ihalesini bugün duymayacaksınız.Karamürsel’deki projemizin D-100 bölümünü geçtiğimiz günlerde açtık. Neredeyse projemiz bitti. KDV’siyle 80 milyonluk yatırım. Bizler devam eden projeleri bu bütçenin içerisine katmadık. Yani 2,3 Milyar TL’lik bütçe işi biten projelerdir’ diye konuştu.

‘Türkiye’nin örnek belediyesiyiz’

Büyükakın, ‘İşleri devam eden projelerde çok az işler kaldı. Bizler yine söylüyorum, devam eden projeleri bütçemize katmadık. 226 eser ve hizmeti birer fotoğrafla gösterseydik, her çalışmayı 1 dakika gösterseydik, bu sunum 4 saati geçerdi. Bizler karşınıza özetin özeti sunumla çıkmayı doğru bulduk. Bizler haksız eleştirileri almamak için 226 eser ve hizmeti ayrı ayrı toplulaştığımız, kendi içinde anlamlı formata sokan bir broşür hazırladık. Sizlere bu broşürleri dağıtacağız’ dedi.

Başkan Büyükakın, yaklaşık bir buçuk saatlik sunumuna başladı. Büyükakın;

Ulaşım’da;

43 eser ve hizmet 694 Milyon liralık Cadde Kavşak ve Üst yapı düzenlemeleri 258 milyon liralık yatırım. İzmit Plajyolu Tramvay Hattı ve Araç alımı, 82 milyon liralık kaynak, İl Geneli Parke Bordür Çalışmaları iki yılda 35 milyon lira harcadık. İzmit Salim Dervişoğlu Caddesi 33 milyon liralık proje, Çayırova Tuzla Şifa Mahallesi Geçişi 15 milyon liralık proje, Dilovası Eynerce Kavşağı Yan Yollar 10 milyon 975 bin liralık proje, Gölcük Yüzbaşılar Kavşağı Yan Yollar 6 milyon 750 bin liralık proje, Çayırova ve Fatih Marmaray İstasyonları 7 milyon 571 bin liralık proje, Körfez İlimtepe Yolu 3 milyon 500 bin liralık proje, 4 Yeni Yaya Üst Geçidi 9 milyon 450 bin liralık proje, 4 Yeni Otopark 16 milyon 817 bin liralık proje, Kırsal Alanlarda 5 yeni bağlantı köprüsü 10 milyon 954 bin liralık proje, Köylere Stabilize Yol 27 milyon 809 bin liralık proje, +20 Ulaşım yatırımını tamamladık. Projelerin maliyeti yaklaşık 140 milyon lira.

Ulaşımın devam eden yatırımları;

Gebze Darıca Metrosu 15,6 km’lik 11 istasyonu kapsayan proje hızla devam ediyor. Toplamda 5 Milyar TL’ye yakın olan bir yatırım. Şehir Hastanesi Tramvay Hattı, yine Ulaşım Bakanlığı’na devretmeyi başardık. 3 km 8 istasyon 4 adet alt ve üst geçit, 2 adet yaya üst geçidi, Günlük 39 bin yolcu. Burada bir mahkeme süreci var. Geçen Ankara’ya gittiğimizde Bakanımız mahkeme sürecini takip ettiğini belirtti. Mahkemenin ardından proje devam edecek.

Toplu Taşıma;

109 yeni otobüs alımı için sözleşme imzalandı. 266 milyon liralık proje.İzmit Kuruçeşme Tramvay Hattı;  85 milyon liralık proje. Karamürsel Tüneli, 60 milyon lira şimdiye kadar kaynak kullandık.Bayrama kadar nasip olursa yetiştirilecek. Bittiğinde KDV ile birlikte 85 milyon liralık proje olacak. Gebze TEM Otoyolu Köprüsü Bağlantı yolları 4 yeni köprü 15 km yan yol menfez ve kavşak kolları yaklaşık 53 milyonluk proje. Proje Ekim gibi bitecek. Körfez İlimtepe Yolu 1. Etap 26 milyon liralık proje. İzmit Solaklar Yolu ‘Çarşıbaşı Sokak) 12 milyon liralık projeYol yapım çalışmaları 17 Caddede 20,6 km yol ve üst yapı çalışmaları yaklaşık 49 milyon liralık proje.+20 Ulaşım yatırımı devam ediyor. 94 milyon liralık çalışmalar.

ALT YAPI;

36 Eser ve hizmet 571 milyon liralık eser tamamlandı.4 Eser ve Hizmet devam ediyor. 577 milyon liralık projeler. İçme Suyu Hatları 503 km 23 Adet Proje 181 milyon 588 bin liralık proje Kanalizasyon Hatları; 111 milyon lira, 23 Adet Proje 244 km. Biz iki yıllık yapılan projelerle en birinci belediyeyiz. Yağmur Suyu hatları ve Dere ıslahları 86 km 23 adet proje ile 148 mahalleye 108 milyon 800 bin liralık proje. Kırsal Alanlarda Altyapı Yatırımları 116 köye yeni alt yapı 65 milyon lira. İçme Suyu Depoları 47 yeni depo, 113 mahallede 328 bin kişiye hizmet 56 milyon 425 bin liralık çalışma. İSU Üst Yapı Çalışmaları; Alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmaları da tamamlandı. 48 milyon liralık çalışmalar. +30 Alt Yapı yatırımını tamamladı İSU.

İÇME SUYU HATLARI;

202 Milyon Lira, 350 km içme suyu hattı. Kanalizasyon Hatları 199 milyon liralık çalışma 194 km’lik kanalizasyon hattı yapılıyor, 17 adet proje bu da 93 mahalleye hizmet edecek. Bunlar gerçekten devasa hizmet.Yağmur Suyu Hatları ve Dere Islahları 82 milyon liralık çalışmalarİçme Suyu Depoları 93 milyon liralık projeler. 61 adet depo ile 138 mahallede 113 bin kişiye hizmet. İSU gerçekten Türkiye’nin en güçlü Alt Yapı belediyelere bağlı kuruluşu. 30 Büyükşehir Belediyesi’nden en pahalıdan en ucuza sıralandığında İSU 25. Sırada. Hepsi şehir efsanesi.Yatırımcılıkta 1. Sıradayız.+4 Alt Yapı Yatırımı Devam ediyor.  

ÜST YAPI;

37 Eser ve Hizmet 167 milyon 981 bin liralık çalışmalar. 11 milyonluk eser ve hizmette devam ediyor. 4 Yeni Spor Salonu; 47 milyon lira. 3 Yeni Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 37 milyonluk çalışmalar. 5 Yeni Kültür Merkezi yaklaşık 12 milyon lira. Şehrin her yerine dokunuyoruz. Ayak izimizin olmadığı hiçbir yer elhamdülillah kalmadı. Kartepe Kent Meydanı 32 bin metrekare 1 kafeterya, sanat merkezi,çevre peyzajı 8 milyon 800 bin lira.2 Yeni İtfaiye Müfrezesi, 8 milyon lira. 2 Yeni Akademi Lise 6 milyon 588 bin lira. Restorasyonlar; 5 milyon lira. İzmit Pişmaniyeciler Meydanı 1 milyon 900 bin. +16 Üst Yapı Yatırımları 40 milyon liraKandıra Belediyesi Hizmet Binası 42 milyon lira. Gebze Sporcu Eğitim Merkezi 16 bin metrekarelik kapalı alanı var, Devasa bir Sporcu Merkezi, 33 milyon lira Haziran ayında bitecek. Bu proje 2,3 milyar liralık projenin içinde değil. Stadları yeniliyoruz 11 milyon 386 bin liralık çalışma olacak

Gebze Cumhuriyet Mahallesi yüzme Havuzu 11 milyon 294 bin lira 2 ay sonra bitecek Bu proje 2,3 milyar liralık projenin içinde değil. Kocaeli İtfaiyesi Yeni Hizmet Binası ve Eğitim Alanı 20 bin metrekarelik  9 milyon 500 bin lira Kocaeli Esnaf Odaları Birliği İdari Binası 3 milyon lira.Tavşantepe Cemevi 653 bin lira, İzmit Çocuk Trafik Eğitim Parkı 837 bin lira, Darıca Kapalı Pazar Yeri 10 milyon lira destek sağlıyoruz. Bitmesine az kaldı

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK;

38 Eser ve Hizmet bitti 337 milyon lira, 22 Eser ve Hizmet 100 milyon lira devam ediyor, Darıca Millet Bahçesini bitirdik, İl Geneli Çevre Düzenlemeleri 13 proje 18 milyon lira, Yeşil Alanlar Bakım ve Onarım 12 Proje 52 ayrı bakım ve onarım 14 milyon lira, Gebze Tatlıkuyu Vadi 2. Etap 50 bin metrekare alan 5 milyon lira, Sıfır Atık 270 ton yaklaşık 200 bin ton atık alındı, Mesire Alanları çalışmaları yaptık. Atık Toplama ve Bertarafı 2 milyon ton atık 85 milyon lira, Kamulaştırma; Projeler için Kocaeli Genelinde 114.224 metrekare alanın kamulaşması yapıldı. 127 milyon lira, +27 tane Çevre Şehircilik Projesi tamamlandı. 64 milyon lira.

SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMETLER;

46 hizmet gerçekleştirildi, 363 milyon liralık kaynak kullanıldı. 41 Kart Destekler 64 milyon liralık harcama.Hasta Nakil Hizmetleri 107 bin hastayı ilgili noktalara ulaştırıldı. 29 milyon lira,Yakacak destekleri, 35 bin haneye 22 milyon 500 binlik destek. Gönül Kazan projesi kapsamında 566 bin öğün sıcak yemek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.13 milyon 558 bin lira. Kırtasiye Destekleri; 31 bin 650 öğrenciye kırtasiye desteği 6 milyon lira. Barınma ve Konaklama Merkezleri; 4 bin 49 vatandaşın barınma ve konakla hizmeti sağlandı 5 milyon liralık bütçelik harcama yaptık. Annelere Süt; 52 bin anneye süt desteği 1 milyon 773 bin lira. Sosyal Yaşamı Destekleme;  23 bin ihtiyaç sahibi aileye 1 milyon 316 bin lira. Su Borcu Yardımı; 23 bin ailenin su faturaları ödeniyor 1 milyon 200 bin lira. Evde Bakım; 21 bin 453 eve gidilip evde bakım hizmeti verildi. Halk Ekmek Satış Birimleri; 48 adet büfe 2 yılda 5 milyon adet ekmek satışı gerçekleştirildi. Kılavuz Gençlik; 61 milyon lira. Amatör Spor Kulüplerine Destek; 127 Amatör Spor Kulübüne destek sağlandı 11 milyon lira.KO-MEK Halk Üniversitesi; 85 milyon lira, 113 bin kursiyer, 43 kurs merkezi.Kocaeli Robotik Kodlama Atölyesi; 97 adet Robotik Kodlama Atölyesi, 10 milyon lira.+ 31 Proje ve hizmet daha devam ediyor.

İSTİHDAM VE ÜRETİM;

9 Hizmet 21 Milyon 288 bin lira. TABİP Projesi; 1141 Dönümlük alanda 2 milyon adet fideyi toprakla buluştu. 102 çiftçi projeden yararlanıyor. Komeksepeti.com devam ediyor. USTAM Projesi devam ediyor. Tarımsal Destekler; 11 milyon lira kaynak, 2500 çiftçi. SERA Yapımı ve SERA Naylonu desteği. 150 Çiftçiye Doğal Salma Tavukçuluk Destekleri  24 bin 455 hibe tavuk. Meyve Fidanı Desteği, Arıcılık Destekleri,

PANDEMİ DESTEKLERİ;

186 milyon lira

İSU DESTEKLERİ

125 Milyon Lira, Hijyen Gıda ve Sağlık Destekleri, 107 Milyon lira, Şoför Esnafı Destekleri; 34 milyon lira,Esnaf Destekleri; Salgından etkilenen tüm Kocaeli Esnaflarına gönülden destek. 30 milyon lira kaynak ayrıldı. 3 aylık destek 1 ay daha uzatıldı., Eğitim Destekleri; 15 milyon lira


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16