DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CAN DOSTLARIMIZ KARTEPE BELEDİYESİ’NE EMANET

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde montajı yapılan suluk ve mama kaplarının düzenli olarak bakımlarını yaparken, belirlenen noktalarda yenilerini de eklemeye devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sokak hayvanları için merkezi noktalara yepyeni suluk ve mama kapları montajına devam ediyor. Ekipler ilçe genelinde montajı yapılan 25 mama ve suluk kaplarının bakımlarını da düzenli olarak yapıyor.

KAPLARIN BAKIMLARI YAPILDI

Kocaelispor’un renkleri olan yeşil-siyah olarak hazırlanan mama kapları, Kartepeli hayvanseverlerin taktirini topluyor.

GÖREVDEN DEĞİL, GÖNÜLDEN SEVİYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Covid-19 uygulamalarına titizlikle devam edilirken, sokak dostlarımızı da unutmayacağız. Kısıtlamalardan dolayı daha da yalnızlaşan sokak hayvanlarımızın Allah’ın bizlere emanetidir. Onların bakımını ve ilgisi görev olarak değil, gönülden yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.