DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dilenciler corona sürecinde dilenmeyi sürdürüyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü nedeniyle “Evinde Kal Türkiye” sloganı ile insanların mümkün oldukça sokağa çıkmamaları konusunda uyarılar yapılsa da dilenciler bu çağrılara aldırış etmeden sokaklarda dilenmeye devam ediyor.

İlçemizde her cadde ve sokaklarda görmeye alıştığımız dilencileri Corona Virüsü’de durdurmadı. Kucaklarında küçücük bebekler ile cadde ve sokaklarda dilenen dilencilerin yanı sıra Mobil Işıklarında bir türlü önlenemeyen çocuk dilenciler vatandaşlara “Yok artık” dedirtti.

‘Bari corona sürecinde sokağa çıkmayın’

Tüm dünya gibi ülkemizde Corona Virüsü ile mücadele ediyor. Alınan önlemler ve zorunlu olmadıkça evlerden çıkılmaması konusunda defalarca açıklama yapılmasına rağmen dilenciler buna aldırış etmeden kucaklarında küçücük çocuklar ile dilenmeye devam ediyor. Corona Virüsü önlemleri kapsamında ara veren okullar ile çocukları evden çıkarmayın şeklinde açıklama yapılmasına rağmen Mobil Işıklarında kırmızı ışıklarda sürücülerden para dilenen çocuklar yine görev başındaydı. Kucaklarında küçücük çocuklar ile dilenen kadınlar yetmezmiş gibi birde trafiğin ortasında sürücülerden para dilenen çocuğu güren vatandaşlar bu duruma en kısa zamanda çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.