DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 28°C
Parçalı Bulutlu
Reklam

Ekmek ve unlu mamuller tamamen doğal ürünlerden yapılıyor BAECKEREİ HOCHSTATTER’DEN RAMAZAN HİZMETİ

Ekmek ve unlu mamuller tamamen doğal ürünlerden yapılıyor BAECKEREİ HOCHSTATTER’DEN RAMAZAN HİZMETİ

Ekmek ve unlu mamuller tamamen doğal ürünlerden yapılıyor

BAECKEREİ HOCHSTATTER’DEN RAMAZAN HİZMETİ

Birbirinden doğal ve lezzetli ekmek ve unlu mamulleri çeşitleri ile ilçemizde 3 yıldan fazla zamandır hizmet vermekte olan ve bir yıl öncede Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:22/A adresinde hizmet veren  Baeckerei Hochstatter Fırını ile Tony Hochstatter, Türk Buğdayı lezzetini en güzel haliyle Gölcük Halkına sunuyor.

Ekmeklerinde 50-60 yıllık ekşi maya kullanılıyor

Günlük olarak 15 çeşitten fazla ekmek çeşidi ve birbirinden lezzetli unlu mamulleri ile hizmet vermekte olan  Baeckerei Hochstatter, ekmeklerini tamamen doğal ve katkısız bir şekilde üretiyor. Ekmeklerinde 50-60 yıllık ekşi maya kullandığını ifade eden Baeckerei Hochstatter’in sahibi Tony Hochstatter, Gölcüklülere bu kaliteyi ve lezzeti tattırmak istediği için Gölcük’te bulunduğunu ifade ederek bütün ekmeklerini ve unlu mamullerini en doğal ve kaliteli malzemelerden ürettiklerini belirtti. Ayrıca ekşi mayalı ekmeklerinde glüten oranın %1 olduğu  için rahatsızlık vermediğini belirtti.

Birbirinden lezzetli pide çeşitleri

Almanya’da 15 yaşında çırak olarak başlayan ve 40 yıllık deneyi olan ve Almanya’nın en meşhur fırınına sahibi olan ve  Gölcüklülere en doğal ve katkısız ekmekleri sunan Tony Hochstatter, Ramazan Ayında da susamlı ve susamsız pidenin yanı sıra kekikli, zeytinyağlı, tam buğday, tırnak pide, çeşitlerini Gölcük halkına sunuyor.

Hutzel Ekmek Baeckerei Hochstatter’de

Ürünlerinde  her zaman doğal ve katkısız ürünleri kullanmaya özen gösteren Baeckerei Hochstatter’de  Almanların şifa ekmeği olarak tabir ettiği Hutzel Ekmek’de bulunuyor. Bu ekmeğin içinde kuru armut, kuru erik, kuru üzüm, kuru incir, ceviz, tarçın,  muskat, koriander, çavdar ve dinkel bulunduğunu ifade eden Tony Hochstatter, “ Bu ekmek tam bir şifa kaynağı olup tam bir mide dostudur” dedi.

“Ekmeklerimizin hepsinde 50-60 yıllık doğal ekşi maya ile üretiyoruz”

Gölcük’te 3 yıl önce Şehitler Mahallesi Lozan Caddesi 440. Sokak Şahbaz Apartmanı’nda hizmet vermeye başlayan ve bir yıldır da Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:22/A adresinde  günlük çıkan ekmek çeşitleri hakkında bilgi veren Tony Hochstatter, “Baeckerei Hochstatter olarak her gün baget, normal ekmek, küçük sandwich ekmek, yuvarlak döner ekmeği , çavdar ekmeği, keten tohumlu çavdar ekmeği, tam buğday ekmeği, esmer unlu çekirdekli, köy ekmeği, fitness ekmeği, pide, büyük pide küçük, broçin sade, broçin tahıllı, broçin susamlı, bretzel alman simidi, Fransız ekmeği sade, Fransız ekmeği tam buğday, Fransız ekmeği esmer, panini sade,  panini susamlı, panini tahıllı, panini tam buğday ekmek çeşitlerimiz çıkıyor. Bu ekmeklerimizin birçoğunu hakiki zeytin yağı ile üretilmektedir. Fin Ekmeğimizin buğdayı bir sene toprak altında bekletiliyor ve toprağın bütün minerallerini aldıktan sonra taş değirmende üretilen un ile üretiliyor. Yine sağlık kaynağı olan fitness ekmeğimizde çavdar unu, tam buğday, tam tahıl, yulaf ve keten tohumu ile üretiliyor. Ekmeklerimizin hepsinde 50-60 yıllık doğal ekşi maya ile üretiyoruz ve glüten oranı bu ekmeklerimizde %1 oranındadır.

“Ürünlerimiz tereyağı ile üretilmektedir”

Birbirinden lezzetli ekmek ve pide çeşitlerinin yanı sıra unlu mamullerinde de en doğal malzemeleri kullandıklarını ifade eden  Tony Hochstatter,   “Baeckerei Hochstatter olarak ekmek çeşitlerimizin yanı sıra günlük olarak çikolatalı açma  kremalı açma sade açma  beyaz peynirli açma, kaşarlı açma,  fındıklı açma,  tahinli açma, haşhaşlı açma, patatesli açma, elmalı açma, fındıklı rulo, paskalya çöreği,  paskalya çöreği çikolata ,paskalya çöreği marmela, kete  simit, cevizli katmer, berliner kremalı berliner marmelatlı, hutzel çeşitlerimiz ile hizmet vermekteyiz. Bu ürünlerimizde de tereyağı ile üretilmektedir. Ayrıca pasta çeşitlerimiz yeni başladı ve bu ürünlerimizde de Belçika çikolatası kullanıyoruz ve kremamızı kendimiz üretiyoruz. Bütün ürünlerimizde kullandığımız unlar Çanakkale’den geliyor ve çavdar, tam buğday, dinker, siyez, unlarımız taş değirmende öğütülüyor ve Ankara’^dan özel olarak geliyor” dedi. 

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.