DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, ‘TÜM ÇOCUKLARIN 23 NİSAN BAYRAMI KUTLU OLSUN’

Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan,

‘TÜM ÇOCUKLARIN 23 NİSAN BAYRAMI KUTLU OLSUN’

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan, ‘Dünyaya örnek olan ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara hediye ettiği bu müstesna günü kutluyorum’ dedi. 

‘Tüm dünyaya örnek olan gün’

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de doyasıya ve coşkuyla kutlanacak. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, bu önemli gün münasebetiyle duygu ve düşüncelerini açıkladı. Arslan, ‘Tüm milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu özel günü çocuklara hediye ederek tüm dünyaya örnek olmuştur. Tüm Çocuklarımızın ve Türk Milletinin bu özel gününü kutluyorum’ dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.