DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GEMDER feshedildi KARAR OY BİRLİĞİ İLE

GEMDER feshedildi

KARAR OY BİRLİĞİ İLE

İlçemizde 2017 yılı Mayıs ayında kurulan Gölcük Emlakçılar Derneği ( GEMDER) bugün dernek binalarında gerçekleştirdikleri 2. Olağan kongre ile derneklerini Feshetme kararı alılar.

Divan Başkanı Ramazan Kılıç seçildi

Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan Dernek binasında gerçekleştirilen 2. Genel Kurul açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Divan Heyetinin seçimine geçildi. GEMDER 2. Olağan Kongresinde Divan Başkanı olarak Ramazan Kılıç, Başkan Yardımcısı olarak Şaban Demir ve Yazman olarak ta Yaşar Aytaç seçildi.

Oy birliğiyle kabul edildi

Divanın seçilmesini ardından kongreye geçildi ve kongrede ilk olarak bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımız okundu. Ardından 2018-2019 ve 2020 yılı geçmiş dönem hesap raporlarının okunması ve ibrazı yapıldı. Ardından geçmiş dönem Denetim Kurulu Raporu okundu ve ibrası edildi.  Ardından Gölcük Emlakçılar Derneği’nin Fesih kapatılışı hakkında görüşüldü. Dernek Başkanı Necmi Kandemir, yönetimi ve dernek üyelerinin oy birliğiyle Gölcük Emlakçılar Derneği’nin feshedilmesine karar verildi.

Kandemir, “Ancak görünen o ki artık derneğimiz yeni çıkan kanunlara yetersiz kaldı’’

GEMDER Başkanı Necmi Kocaman alınan karar sonrası yaptığı açıklamada, “Çok kıymetli meslektaşlarım bu zorlu pandemi günlerinde 2.nci olağan kongreye katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan rahmetli olan meslektaşlarıma Allah’tan rahmet sizlere uzun ömürler diliyorum. Aslında Necmi Kandemir uzun yollardan geldi. 15 yıl önce Kocaeli KEMDER çatısı altında sizlerle birlikte 10 yıl mücadele verdik. Daha sonra KEO Kocaeli Emlakçılar odasında kurulmasında yer aldık. Gölcük Emlakçıları birlik ve beraberlik içinde her zaman mesleğimizin onuru adına katkı sağladınız. Buda yetmedi 4 yıl önce burada hep birlikte GEMDER adı altında şahsıma ve yönetim kuruluna yetki vererek destek oldunuz. Bugün yine burada 2.nci olağan kongrede zor zamanda toplandınız. Ancak görünen o ki artık derneğimiz yeni çıkan kanunlara yetersiz kaldı. Bundan sonra öncesi gibi KEO Kocaeli Emlakçılar Odasında çatısı altında toplanmaya devam edeceğiz. Sizler artık hepiniz yeni taşınmaz ticari yetki belgesi aldınız. Artık yetki belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak. Sevgili meslektaşlarım bu böyle yarım kalmayacak. GEMDER kapansa da birlik beraberliğimizi koruyarak ayakçılara kayıt dışı çalışanlarla mücadelemizi KEO Kocaeli Emlakçılar Odasında hep birlikte devam edeceğiz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.